To top
16 Sep

Goldea The Roman Night, un parfum de toamna tandru

Sunt multe aspecte pentru care Italia genereaza seductie. Mancare gustoasa, dolce far niente, femei cochete, bronzate intotdeauna accesorizate de bun gust, cu rochii cambrate si ochelari de soare, barbati eleganti, cu parul perfect aranjat, costume su misura si zambete cuceritoare, o cinematografie bogata, muzica de atmosfera, actori celebri si peisaje superbe.
Italia, am putea spune, este un pol al rafinamentului si al artei de a trai frumos, de a te bucura de micile placeri ale vietii, de o cina alfresco, de un aperitivo vesel sau chiar de un parfum bun.
Pentru mine, Italia inseamna insa “detaliu”. Nu stiu o alta tara unde femeile sa fie atat de atente, care sa nu uite siragul fin de perle, chiar si la o scurta plimbare matinala cu bicicleta, sau rujul bej sidefat si unde tot ceea ce poarta marca “made in Italy” sa fie perfect finisat.
Intotdeauna am fost impresionata de pantofii italieni si de parfumurile marilor case from Italy. Bvlgari este unul dintre brandurile care imi plac foarte tare, dar doar in ceea ce priveste parfumeria, nu si accesoriile, care imi par putin cam prea opulente pentru gustul meu.
Ultima creatie a casei, Goldea The Roman Night, a fost lansata in Romania acum cateva zile, in cadrul unui pranz rafinat. Este o creatie olfactiva inspirata de ideea unei zeite misterioase a noptii, in citadela eterna, Roma, conform spuselor maestrului parfumier Alberto Morillas. Imaginea parfumului este Bella Hadid, care se pare ca intruchipeaza caracteristicile femeii la care viseaza parfumierul. Este senzuala, fermecatoare, misterioasa.
Parfumul este o combinatie de note contrastante, unele florale, altele lemnoase. Dudele si bujorul negru sunt notele de varf, ce dau un parfum suculent si efervescent, completate de notele  de mijloc de regina noptii si tuberoza, pe o baza cu note de mosc, patchouli si vetivier. Mixul de arome este tandru, senzual si foarte feminin si poate pune in valoare impetuozitatea unei femei pasionale.

Goldea the roman night
L-am perceput ca pe un parfum de seara, menit sa seduca, sa intrige, sa tenteze.
O seara de toamna calda, un fel de été indien, o intalnire romantica la o cina, intr-un restaurant intim, o rochie din casmir care sa ascunda suficient de mult, cat sa starneasca imaginatia, o poseta oranje, din piele fina, un ruj rosu mat, o brosa din argint, cu agate si o bereta bordo, o femeie stapana pe emotiile sale, extrem de indrazneata, intalnindu-si pentru a doua oara iubitul, este scenariul acestui parfum.
Doua picaturi la incheiatura mainii, un balet al bratelor, o apropiere discreta, cat pentru a sopti ceva la ureche …Misterul unei arome pasionale!

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply