To top
3 Aug

Tricouri cu “seductie intelectuala”

Moda e capricioasa, schimbatoare si surprinzatoare. Unii decid sa o urmeze intocmai, altii aleg sa transmita un mesaj prin felul in care se imbaraca. Unii poarta haine fara continut, un soi de unforme la moda, alegeri pe care nu le-ar putea argumenta decat prin intermediul lui „se poarta”, altii se inspira din ceea ce este en vogue, adaptand, insa, stilului propriu.

Nu am fost niciodata o sustinatoare a trendurilor, cum nu sunt nici o iubitoare de make-up exagerat, haine ostentative si show-off.

Am preferat sa-mi conturez un stil personal cat mai fidel profilului meu. Astfel ca, indiferent daca au fost sau nu la moda, am purtat tricouri mariniere, pantaloni din piele, ciocate sau kimono-uri din matase. Nu toate odata, of course J.

Imi plac tinutele creative si cele care seduc intelectual.

Am descoperit, recent, o linie de t-shirts inspirate de o perioda foarte draga mie,  de Pop-Art si de artisti reprezentativi ai curentului, cu care va fac astazi cunostinta.

Mihaela Nastase, artist contemporan, fascinata de Roy Lichtenstein si Andy Warhol, a inceput in 2015 sa creeze tablouri/collage sub numele Hand Cut Collage.

Expuse in galerii de arta din Londra si Roma, tablourile s-au bucurat de un real succes, astfel ca Mihaela a extins proiectul, abordand o noua manifestare artistica, creand aceasta linie de tricouri imprimate cu imagini ce transmit mesaje si emotii.

Creatiile sunt realizate din bumbac 100 % organic,  in doua variante cromatice: alb si vernil si imprimate cu 12 modele de colaje. Puteti alege tricoul cu maneca scurta sau maioul clasic, oricare dintre acestea fiind un item versatil, pe care il puteti insera in multe combinatii, de la tinute sport, pana la unele artsy, de party. By the way, tricoul poate fi si pentru barbatii nostri frumosi si spontani.

Le gasiti aici www.handcutcollage.com si sa stiti ca pot fi o varianta de cadou inedita, care sunt sigura ca va trezi emotie si bucurie.

Eu va indemn sa alegeti tricouri de autor, din varii motive, iar cel mai convingator ar fi faptul ca nu  veti risca sa va intalniti cu alte zeci de persoane care poarta modelul pe care il purtati si voi.

Si va invit sa dati credit si spuselor Mihaelei Nastase : “De fapt, aceste tricouri nu sunt doar simple piese vestimentare. Practic, alegi sa porți o piesa de arta care spune o poveste despre tine, despre personalitatea si emoțiile tale.”

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply