To top
12 Jul

Unde gasesti cele mai simpatice decoratiuni

Apartamentul in care locuim de 5 ani a primit, aproape in fiecare an, un face-lift. Am schimbat de la mobilier, covoare, lustre pana la cuverturi si perne decorative. In vacanta de iarna, am facut iarasi schimbari, gratie unei simple plimbari intr-un magazin cochet, unde am vazut un covor simpatic, foarte foarte redus dintr-o suma cam maricica, dar care nu se potrivea cromatic cu mobilierul nostru. De aici, a aparut o intreaga epopee, sotul meu a dorit sa vedem si unul care se potrivea cromatic. Nu doar ca l-am vazut, dar l-am si cumparat, desi acesta nu era redus si costa suficient. Dar, ca epopeea sa fie epopee, iata ca am ajuns cu el acasa, unde am realizat ca era mic pentru livingul nostru. Astfel, ce credeti? Am mers sa il schimbam cu unul mult mai mare si, fireste, mult mai scump. Si acesta a fost inceputul, caci pernele decorative nu mai erau in tema, era nevoie de unele din catifea, in nuante asortate, masuta trebuia sa fie alta, cu un blat de marmura si asa am ajuns sa redecoram. E adevarat ca pe zi ce trece parca devine mai aglomerat spatiul, insa noi suntem genul de oameni ce apreciaza conotatiile sentimentale ale obiectelor. Tablouri mostenite, carti, albume de arta voluminoase, obiecte decorative, pana si un secretaire si-au gasit cumva rostul in micul nostru apartament, pe care nu l-as da pe nimic.

De curand, am fost invitata la deschiderea oficiala a magazinului Meli Melo Deco din Park Lake Mall, dar unde nu am ajuns. Asa ca aseara am facut o scurta vizita. Locul este plin de obiecte frumoase, de tot soiul de brizbrizuri care iti pot orna frumos casa. Mi-a placut in mod deosebit selectia de suveniruri romanesti, de care este bine sa stii atunci cand cauti sa oferi ceva traditional prietenilor straini, dar si seturile de masa cu farfurii albe si cele cu motive geometrice colorate, tavile cu rame aurii, suporturile de sticle, cestile de cafea in culori vesele. Noi am plecat acasa cu o masuta de cafea cu picioare lungi si aurii si blat din oglinda si un suport pentru sticle, perfect pentru colectia lui Adrian, pasionat de vinuri.

Magazinul este suficient de mare si ofertant, incat sa pierzi ceva vreme printre rafturi, in cautarea obiectelor potrivite, personalul foarte amabil si atent, iar selectia de decoratiuni variata.

M-am gandit sa va povestesc despre acest loc, pentru ca nu de putine ori am fost intrebata care sunt magazinele de cadouri simpatice, de unde poti cumpara lucruri inedite. Am mai scris de-a lungul timpului si despre alte shop-uri care mi s-au parut ca au potential si unde preturile sunt modice si obiectele frumoase.

Meli Melo Deco exista nu doar in Park Lake, ci si in Centrul Comercial Orhideea, Cora Pantelimon si Auchan Titan. O sa va arat cateva imagini cu magazinul si cateva close-up-uri cu favoritele mele.

IMG_8350

IMG_8419

IMG_8655

IMG_8663

IMG_8267

IMG_8260

IMG_8265

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply