To top
26 Jun

Noul “je ne sais quoi” sartorial

Din punct de vedere stilistic, vara asta mi se pare incantatoare. Imi place teribil acest vibe retrofuturistic, acest amestec de actualitate cu nuante de Jane Birkin sau Brigitte Bardot.
Mi se par foarte sexy rochiile acestui sezon, care parca sunt realizate pentru niste lolite usor vicioase, din materiale naturale, dar nepretentioase, accesorizate cu cercei mari, cosuri din rafie, mules sau papuci cu taieturi geometrice.
Am facut un coup de foudre pentru cateva modele ale unor branduri nouvelle vague.
Rouje, Realisation sau Sézane sunt numele a trei branduri care au impus un nou “je ne sais quoi” sartorial. Cu o estetica ce aminteste de ambianta Frantei din anii ’80, cele trei staruri ale verii nu au lasat indiferente spiritele boeme.
S-a starnit o intreaga isterie pentru rochiile lor, iar instagramm-ul este plin de #dreamgirls care le poarta creatiile.
Rouje este brandul creat de modelul parizian Jeanne Damas, Realisation Par este o linie de haine creata de modelul si bloggerul Alexandra Spencer si Teale Talbot, iar Sézane poarta semnatura creatoarei Morgane Sézalory.
Voua care va plac?
Selectia mea cuprinde atat creatii ale acestor branduri, cat si cateva gasite pe doua dintre site-urile mele preferate de shopping, Bona Drag si The Frankie Shop. Voilà rochiile sezonului, pentru femeile-poem.

Rouje

rouje dress 2

rouje dress 3

rouje 1

 

Realisation Par

DIANE_RedStar_Al__15365.1470438853.1280.1280

 

realisation par 1

realisation rochie

 

Sézane

sezane

sezane 2

sezane 3

 

Bona Drag

2v0a9201

2v0a1715-copy

The Frankie Shop

the frankie shop dress

the frankie shop

frankie shop

 

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply