To top
19 Jun

We care We smile, noua campanie Marionnaud

Saptamana ce a trecut a fost foarte plina cu evenimente placute, intalniri roditoare si putina calatorie. Printre aceste evenimente, unde ai ocazia sa descoperi noutatile de sezon, sa te revezi cu colegii din industrie si sa porti conversatii misto, am mai avut parte de o premiera, am fost invitata, alaturi de alte jurnaliste, sa pictez un obiect, in cadrul campaniei We Care We Smile, derulata de Marionnaud.
Am ales sa pictez o cutie de bijuterii, ce a fost licitata ulterior cu MarioRoni. Sumele stranse au fost transformate de Marionnaud in bani reali, cu care s-au cumparat jucarii pentru copiii din centrele Salvati Copiii.

DSC_2536

DSC_2539

Campania se deruleaza, in fiecare an, la nivel international, avand loc atat in magazine, cat si prin actiuni interne, cu propriii angajati.
Anul acesta, in magazinele Marionnaud, cat si pe www.marionnaud.ro, in perioada 22 mai-1 iunie, la achizitia oricarui produs al brandurilor Bvulgari, D&G, Boss, Gucci, Miyake, Kenzo, s-au donat 25 lei per produs, pentru aceasta campanie.
La nivel intern, angajatii Marionnaud au pictat si ei obiecte, pe care le-au licitat, urmand ca banii sa fie donati spre copiii defavorizati.
Evenimentul a avut loc dimineata, la o ceainarie boema, Rendez-Vous, la 2 strazi distanta de unde locuiesc. La o limonada racoroasa, invitatii s-au intrecut in abilitati artistice 🙂 Eu nu sunt o persoana caracterizata de rabdare, asa ca lucrarea mea a fost imperfecta, insa a avut bun-gust, spun eu. 🙂
Am testat si cateva produse ale brandului Durance, brand pe care il gasiti in exclusivitate la Marionnaud. Mi-au placut foarte tare parfumurile fresh, summerish, perfecte pentru serile de vara. O multitudine de variante: cu floare de bumbac, menta, vetivier, verbina, camelie. Preferatele mele au fost Durance- Bois Oriental (un parfum masculin, dar pe care l-as folosi cu placere si eu) si  Fresh Mint.

DSC_2564

IMG_7518

IMG_7519
Mi-a placut initiativa Marionnaud, pe care o aplaud, m-a bucurat tare gandul ca am putut ajuta niste copii care au nevoie de atentia noastra, ca am daruit putin din timpul meu unei cauze frumoase si ca stiu ca un copil va avea un zambet larg pe buze, privindu-si jucaria cea noua.
Nu-mi place sa ma erijez intr-un model, insa imi permit sa va indemn, in masura in care puteti, sa faceti fapte bune ori de cate ori aveti ocazia. Nu vorbesc de sume mari, pentru ca sunt foarte multi oameni care nu traiesc la un nivel financiar ridicat, insa putin din putinul vostru, daruiti.
Face bine sufletului vostru si oamenilor carora le destinati fapta buna.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply