To top
9 Jun

Mouton Cadet Wine Bar – the place to be at Cannes

Festivalul de Film de la Cannes s-a incheiat de curand, insa ecourile lui inca se aud. Daca acum cateva zile scriam despre nostalgia Cannes, despre glamourul de altadata, despre actritele care faceau furori intr-o maniera inedita, despre tinutele lor atemporale etc, astazi, o sa va povestesc, in cateva cuvinte, despre Wine Bar-ul Mouton Cadet, “the place to be” pentru toti invitatii de la Cannes care au dorit sa deguste Mouton Cadet Limited Edition.
Cu o priveliste ametitoare asupra golfului Cannes, Wine Bar a fost creat de catre decoratorul parizian Mathias Kiss, considerat de renumita Wallpaper Magazine ca fiind vedeta in ascensiune a artelor decorative franceze. Portofoliul sau cuprinde nume importante: Hermès, Boucheron, Louis Vuitton șau Kenzo, iar viziunea sa a atras atentia muzeelor Palais de Tokyo si Musée des Arts Décoratifs.

Mouton Cadet Wine Bar 2016-2

Din dorința de a atinge perfectiunea, artistul decorator Mathias Kiss a conceput un nou design pentru Wine Bar-ul Mouton Cadet, design ce a avut ca punct de plecare conceptul abordat anul trecut si dorința sa de a integra liniile unei vile in stilul  Palm Springs cu influente  French Art Deco. Astfel, a reusit să ofere un decor plin de fast si iluzii optice, incadrat perfect de privelistea spectaculoasă de 180 de grade, de la etajul al VI-lea al Palais des Festivals.

Mouton Cadet Wine Bar 2016-4

MCWB May 20 Sunset Aperitif
De-a lungul timpului, Wine Bar-ul Mouton Cadet a fost gazda perfecta pentru regizori de renume international, actori și personalitati marcante ale lumii cinematografice. Anul trecut, in timp ce Woody Allen si Jesse Eisenberg s-au bucurat de intimitatea barului, Eva Longoria a apreciat caracterul exclusivist al decorului, pentru a gazdui traditionala sa gala caritabila, in parteneriat cu The Global Gift Foundation si The Eva Longoria Foundation.

MCWB May 20 Eva Longoria

Eva Longoria

Întalnirile cu presa au fost un prilej pentru regizorii Xavier Dolan, Nicole Garcia și Jonathan Jakubowicz de a se bucura, alaturi de echipele lor, de spectaculosul decor al Wine Bar-ului Mouton Cadet si de privelistea idilica.

MCWB 29 May The 2017 Jury at the Mouton Cadet Wine Bar (2)

Juriul 2017 Cannes Festival 

Wine Bar-ul Mouton Cadet este locul de întâlnire al talentelor de renume internațional, precum Robert de Niro, Usher, Marion Cotillard, Léa Seydoux.

In acest cadru si-a facut aparitia si Juriul ediției 2016 a Festivalului (Arnaud Desplechin, Kirsten Dunst, Valeria Golino, Mads Mikkelsen, László Nemes, Vanessa Paradis, Katayoon Shahabi și Donald Sutherland) precum si presedintele juriului, regizorul australian George Miller, care a sarbatorit, la Wine Bar-ul Mouton Cadet, inchiderea Festivalului.
Baron Philippe de Rothschild SA a respectat traditia si anul acesta, fiind pentru a 25-a oara furnizorul oficial de vinuri al Festivalului International de Film de la Cannes.

Mouton Cadet Limited Edition 2017

În acest an,  designul sticlei este un omagiu adus celei de-a 70-a aniversari a celui mai fastuos festival de film din lume. Mouton Cadet Cannes 2017 Edition este un vin dezirabil pentru colecționari,  ce a fost servit in cadrul evenimentelor exclusiviste si al cinelor oficiale ale Festivalului, dar care poate fi gasit pe pietele selecționate din intreaga lume, inclusiv in Romania.

Inca nu am desfacut sticla, caci nu prea imi place ideea de a-mi strica colectia de vinuri Mouton Cadet Cannes, insa sunt convinsa ca este un vin senzational, atfel nu ar fi primit toata aceasta recunoastere.

Pentru a marca cea de-a 70-a ediție a Festivalului International de Film de la Cannes, evenimentul Mouton Cadet Cannes Edition din Romania va avea loc la clubul Loft din statiunea Mamaia, pe data de 10 iunie 2017.

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply