To top
8 Jun

Maybelline te invita la Machiaj in oras

Imi face placere sa scriu astazi despre un proiect nou Maybelline, cu un concept inedit, util si foarte fresh, despre care am aflat mai multe detalii aseara, in cadrul unui summerish party.

O sa va vedeti, din poze, cat de spumoasa a fost petrecerea de aseara, cu toate ingredientele: nice crowd, gifuri, decor potrivit, bauturi savuroase, muzica, vedete.

Revin insa la esenta acestui articol.

Maybelline este, asa cum poate stiti, un brand care are fler, care reuseste sa prezinte, intr-un mod accesibil, simpatic si in stilul Do It Yourself, cele mai noi si en vogue look-uri urbane. Dar nu e singurul atu al brandului. Maybelline stie sa evidentieze noutatile, intr-o forma creativa, ce reuseste sa trezeasca interesul.

Spre exemplu, noul concept Machiaj in oras nu inseamna clasicele tutoriale de make-up, ci un serial video, cu episoade ce vor aborda diverse teme din sfera make-up-ului.

Primul episod se centreaza pe ideea make-up-ului de primavara, cu solutii pentru micile probleme ce apar in acest sezon, precum excesul de sebum, dar si pe tendinte. Stilul boho-chic este vedeta acestui episod.

Protagonistele acestui serial video sunt: Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York Romania si artista Sore Mihalache. Sunt simpatice amandoua si reusesc sa creeze o atmosfera dinamica, deloc plictisitoare, care te pastreaza foarte atent la ce se intampla.

O sa vedeti ca fiecare serial ofera tips & tricks despre aplicarea fiecarui produs de make-up, cat si  despre beneficiile acestora.

Ca si topics, informatiile vin din doua surse: social media community listening, unde cele mai pregnante cerinte ale fanilor in materie de make-up sunt luate in considerare, dar si beauty trends, unde analizam dinamica cautarilor pe Google, in functie de sezonalitate.

Tematica lunara se continua cu 2-3 tutoriale mici, de 1 minut, ce vizeaza consumatoarele care au nevoie de informatia concisa si rapida, atentia fiind mereu pe anumiti pasi de machiaj.

Sper sa va fie de folos initiativa Maybelline, pentru a gasi solutii, pentru a afla noutati si pentru a reusi sa va creati singure un make-up potrivit cu nevoile tenului vostru.

Va puteti abona la canalul Maybelline Romania, pe Youtube, sa aflati noutatile la cald.

Et voilà cum a fost la party

_SSD1372

_SSD1608

_SSD2138

_SSD1593

F87A7436

ROT_5056

_SSD1358

_SSD1393

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply