To top
21 Apr

Noua colectie Child at Heart – Diesel & Naomi Campbell & Fashion For Relief

Imi place mult Diesel si imi place Naomi Campbell, iar colaborarea dintre ei mi se pare o initiativa in beneficiul tuturor.

Naomi nu este doar un icon al anilor’80, nu este doar aparitia sexy de pe coperta Vogue sau din celebrul clip al lui George Michael, ci si o activista extrem de implicata in cauzele sociale

In 1998, a sustinut Nelson Mandela Children’s Fung, organizand un fashion show Versace, in resedinta lui Nelson Mandela, show ce a fost si subiect al documentarului cunoscut sub numele Fashion Kingdom sau Naomi Conquers Africa. Afectata de moartea mamei sale, ce a suferit de cancer la san, Naomi  s-a alaturat campaniei Breakthrough Breast Cancer, aparand in clipul FHM Do Ya Think I’m Sexy, al carui profit a fost donat asociatiei Breakthrough, a fost imaginea unei campanii de strangere de fonduri pentru Fashion Targets Breast Cancer si a deschis o unitate de cercetare a cancerului de san, Breakthrough, in 2009.

Si colaborarea cu Diesel si organizatia Fashion For Relief ramane in acelasi registru al faptelor caritabile.

Colectia Child at Heart este o colectie dedicata bunastarii copiilor din intreaga lumii, cu o grafica conceputa de copii, ce curprinde o selectie de tricouri si hanorace cu inimi colorate si gargarite.

O parte din castigurile obtinute in urma vanzarii pieselor colectiei va fi donata organizatiei Fashion For Relief.

Statisticile spun lucruri extrem de triste: unul din zece copii traieste intr-o tara care a fost afectata de conflicte; 1,2 miliarde copii traiesc in regiuni ale unor tari aflate in dezvoltare, iar 230 de milioane copii au fost dezradacinati brutal din casele lor, din cauza situatiilor de criza.

Fashion For Relief a fost infiintata in 2005, cu scopul de a strange fonduri vitale si pentru a crea awareness in ceea ce priveste problemele globale, lucrand indeaproape cu alte organizatii caritabile din lume. A strans peste 4,5 milioane de lire sterline de cand a fost infiintata.

Toti cei implicati in proiectul Child At Heart au lucrat voluntar, condusi de pasiunea de a sustine aceasta cauza importanta.

Un eveniment Fashion For Relief de strangere de fonduri va avea loc pe 21 mai la Cannes, in colaborare cu Diesel şi Child At Heart.

Colectia este disponibila online si in 145 de magazine Diesel din intreaga lume. Este sustinuta de o campanie foto, realizata de Giampaolo Sgura si ii are ca staruri pe Campbell, Formichetti, alaturi de o distributie talentata: modelul, actrita si castigatoarea Sport Illustrated Rookie of the Year 2016, Barbara Palvin, fiica lui Quincy Jones si a Nastassjiei Kinski, Kenya Kinski Jones, fiul lui Robert de Niro si al lui Toukie Smith, Aaron De Niro, Neels Visser-starul din Vine si modelele Matt McMahon, Vito Brasso, Riley Montana, Molly Blair si Wang Chen Ming.

Colaborarea cu Naomi vine dupa “Make Love Not Walls” –Diesel, campanie fotografiata de renumitul David LaChapelle.

2017_02_07_DIESEL_15_1410_E

2017_02_07_DIESEL_17_1548_C

2017_02_07_DIESEL_18_1632_E

2017_02_07_DIESEL_23_2064_H

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply