To top
4 Apr

Ce parfum poarta Man of Today

Seria noutatilor de sezon aduce pe rafturile parfumeriilor de lux si,cu siguranta, si pe rafturile de acasa, un parfum nou by Hugo Boss, Boss Bottled Tonic. Realizata de fotograful Cliff Watts, campania fronted by Gerard Butler, cu tag-line-ul Man Of Today, este foarte sugestiva pentru noul parfum, reusind sa surprinda valorile dupa care se ghideaza barbatul contemporan: curaj, putere, integritate. Acest juice bleu evoca prospetimea, energia si notele sale luminoase, dar ramane, in esenta, un parfum foarte masculin, un amestec de note sofisticate de citrice, condimente si note lemnoase.
Apa de toaleta se deschide cu note de varf de grapefruit zesty, portocala amara si lamaie, contopindu-se cu arome delicioase de mar. Notele de mijloc sunt usor spicy, exact cum este si amestecul de ghimbir, scortisoara si cuisoare, pe o baza de vetiver revigorant.
Este un parfum dedicat barbatului modern, extrem de energic, ce realizeaza importanta momentului in care trebuie sa faca un pas inapoi pentru a-si rafina strategia de a merge inainte. Este un barbat de succes, pasionat si dedicat, iar notele contrastante ale parfumului reflecta echilibrul barbatului modern, care isi atinge telurile, dar ramane fidel propriilor valori.
Imi place efervescenta pe care o dau notele de ghimbir si felul in care acesta potenteaza trio-ul cuisoare, muscata, scortisoara. Mentinand calitatea rafinata a notelor lemnoase, notele nobile ale vetiver-ului imi evoca un oarecare exotism.
Este un parfum de vara, fresh, intens, care persista o perioada lunga de timp, pe piele.
Il recomand celor care prefera aromele foarte tari, cu caracter. De altfel, puteti incerca si The Scent by Hugo Boss, pe care si eu l-as folosi, care mi se pare mai insinuant, mai ambrat si care nu-mi displace nici purtat de o femeie. Primul este un parfum puternic, The Scent este un parfum tandru, care imbraca pielea cu note mai dulci.

Sunt curioasa, voua care va place mai mult?

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply