To top
24 Feb

Rosamund Clifford, Henry al-II-lea si Rosa Mundi

Astazi am avut parte de multe surprize placute, iar pe una dintre acestea o impart cu voi.
Rosa Mundi by Diptyque, in editie limitata, este o lumanare parfumata senzationala, cu note opulente de trandafir de Damasc si trandafir de mai, doua specii de roze foarte apreciate si pretioase, imbinate cu note fructate sau verzi.
Lumanarea poarta un nume inspirat de Rosamund Clifford, femeia iubita de regele britanic Henry al-II-lea, care pentru a-si proteja iubita a ridicat un labirint de tufe de trandafir in jurul cabanei de vanatoare, unde Rosamund era ascunsa. O poveste de iubire care a devenit celebra in istorie.
Dar nu doar parfumul rafinat, romantic si matasos este fascinant la Rosa Mundi, ci si aspectul foarte colorat, exuberant, asa cum si dragostea este. Combinatia de culori vivid, de roz aprins si verde crud, este eleganta si se asorteaza perfect cu un interior creativ, cu carti, obiecte decorative, cu accente retro sau pur si simplu asezata pe o tava argintata, alaturi de bijuteriile sau cosmeticele favorite.
Colectia Rosa Mundi s-a nascut in urma unei colaborari inedite dintre parfumierul Diptyque si Antoinette Poisson, creator si restaurator al cunoscutei tehnici domino paper, foarte utilizata in secolul al-XVIII-lea, in decorarea peretilor, a cartilor sau a cutiilor.
Am ales sa scriu despre aceasta colectie din doua motive: primul, pentru ca imi place sa colectionez obiecte in editie limitata, iar al doilea, pentru ca mi-am dorit sa aflati despre Rosa Mundi, gandindu-ma ca v-ar putea inspira in alegerea cadourilor pentru oamenii dragi din viata voastra.
Iata cateva dintre motivele care ma fac sa spun, cu siguranta, ca va fi un cadou apreciat: Diptyque este un brand cu o reputatie buna si o istorie bogata, Rosa Mundi este, asa cum v-am mai spus, o editie limitata, parfumeaza irezistibil incaperea, are o poveste frumoasa, readuce in prim plan tehnica domino paper, are un ambalaj super creativ, intr-un cuvant, emotioneaza.
Colectia Rosa Mundi cuprinde, alaturi de lumanare, un oval parfumat, cat si un parfum multi-use Eau Dominotée. Le puteti gasi in parfumeriile Beautik.ro

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply