To top
24 Feb

Beauty Hero: Smoothe Miracle Primer

Bonjour, mes cheres! Incep saptamana prin a va prezenta un produs marca Max Factor, pe care sper sa il apreciati la justa valoare. Este perfect in acord cu sezonul ce urmeaza, asigurandu-va un ten flawless, radiant si all natural.
Max Factor Smooth Miracle Primer este o baza de make-up, un primer  ce asigura o aplicare perfecta a fondului de ten, insa, gratie texturii bogate ce hidrateaza si a capacitatii de uniformizare , se poate folosi chiar si fara fond de ten. Arata foarte natural si, daca nu sunteti adeptele unui make-up foarte elaborat, e bine sa stiti ca este suficienta aplicarea acestui produs pentru a oferi tenului un finish frumos.
Este potrivit tenului sensibil, cat si tenului uscat. Eu, spre exemplu, avand tenul foarte uscat, ma impac foarte bine cu acest primer, oferindu-mi o senzatie placuta de hidratare si catifelare, fara insa a se simti greasy. De asemenea, trebuie sa stiti ca se absoarbe rapid in piele. Pentru mine, acest aspect este foarte important.
Netezeste liniile fine ale tenului si camufleaza porii, insa atentie, nu ii astupa, adica acestia pot respira, nu sunt blocati. Astfel, tenul, dupa aplicarea primer-ului, are un aspect uniform, fara imperfectiuni si radiant.
Daca aplicati apoi fondul de ten, o sa observati ca acesta are o alta priza, se distribuie egal, adera mai bine si dureaza mult mai mult.
Recipientul are o mica pompa prin care distribuie fix cat aveti nevoie. Il puteti aplica cu degetele prin tapotare, fiind foarte cremos si placut la atingere sau cu o pensula potrivita de make-up. Eu prefer prima varianta, pun in palma o cantitate mica, apoi o incalzesc putin cu degetele si o aplic pe fata foarte bine curatata in avans.
Este un beauty essential, pe care va sfatuiesc sa-l incercati si sa-l si cumparati. Financiar, nu o sa faceti o investitie mare, insa sunt convinsa ca beneficiile sale pot reprezenta o investitie smart in aspectul tenului vostru.

smooth miracle primer 01
Eu, asa cum ma stiti live, folosesc foarte putine produse de make-up, pentru ca sunt adepta unui look natural, frenchy, usor boem. Imi sunt suficiente: un primer, un fond de ten (not daily), un blush, un creion de ochi si un ruj intr-o nuanta deloc stridenta, cu exceptia rosului clasic, pe care il ador.
Max Factor Smooth Miracle Primer ma ajuta pentru ca nu-mi incarca tenul si imi lasa pielea smooth & perfect, asa ca il recomand pentru lista de smart beauty shopping.

Pe curand, cu alte recomandari!

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply