To top
20 Feb

Terre de Lumière – pur plaisir feminin

In ton cu sezonul ce urmeaza si cu celebrarile sale, m-am gandit sa va fac o sugestie de cadou-rafat pentru iubitele voastre.

Parfumul este unul dintre cele mai inspirate cadouri ce se pot face unei femei, mai ales daca vorbim despre un parfum atipic, din categoria gourmand-aromatica, un nou reper in industria parfumeriei, ce captureaza lumina seducatoare a apusului din Provence, asa cum este Terre de Lumière – L’occitane.

ev_lo_hr-2

Terre de Lumière s-a lansat in Romania acum doua zile asa ca este new-new-new. Miroase senzational, un amestec de arome fructate, dulci, reconfortante si este extrem de feminin. De fapt toate produsele made in France au aceasta calitate de a pune in evidenta charmul feminin si de a constitui un ritual de pur-plaisir.

Si cred ca exista o ratiune pentru asta, frantuzoaicele sunt extrem de naturale, make-up foarte discret, niciodata tinute stridente sau vulgare, coafuri messy, unghii scurte, sunt foarte preocupate de intretinerea corpului si a tenului, fara a da curs unor metode invazive, doar creme si serumuri de calitate, sunt sobre si extrem de nostalgice, astfel ca toate aceste caracteristici definitorii trebuiau echilibrate cu o nota de feminitate pe care doar aromele si cosmeticele frenchy o puteau potenta.

L’Occitane este, cu siguranta, un reper pentru iubitoarele produselor cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului si a corpului, inspirate de stilul de viata si de secretele de frumusete ale zonei Provence, asa ca orice descriere ar fi in plus.

Noul parfum ramane inspirat de idilica zona din Franta, de forta care inspira viata, creeaza si transforma, evocand un moment specific al zilei, the golden hour, ora de aur, mai exact, clipele dinaintea apusului, cand lumina este foarte calda, iar frumusetea campurile de lavanda si flori pare atemporala.

Este un parfum personal, o emotie, o stare ce reuneste note gurmande si note aromate, un contrast ce ofera mister si unicitate.

Contine 50% ingrediente naturale si materii prime OrPurs: bergamota, seminte de ambra, lavanda fina, ceara de albine, boabe de tonka, dar si miere de lavanda, un ingredient iconic pentru Provence, ce ofera o nota fresh usor dulceaga.

Terre de Lumière reprezinta opera a trei maestri parfumeri de prestigiu: Calice Becker, Shymala Maisondieu si Nadège Le Garlantezec si este creat in parteneriat cu Givaudan, lider mondial in parfumerie.

„Acest parfum reprezinta o noua etapa pentru L’Occitane, fiind axat pe sentiment, punand emotia in centru. Este o discontinuitate fata de capitolele anterioare, unde accentul era pus pe un singur ingredient. Terre de Lumière este o compoziţie multi-fatetată, cu un buchet complex de note”, spune Nadège Le Garlantezec, parfumier.

„Prin Terre de Lumière, L’Occitane pune bazele unei noi categorii in parfumeria internaționala, un demers curajos, dar, in același timp, firesc pentru noi. Regiunea Provence este chintesenta tuturor produselor noastre si suntem deosebit de incantati sa putem aduce si in Romania povestea orei de aur din tinutul luminii. Aceasta emotie este ceea ce confera unicitate experientei Terre de Lumière”, a declarat Nicolas Guillemet, Head Of Export Europe, Middle-East & Africa pentru L’Occitane International SA.

ev_lo_hr-37

Parfumul este completat si de alte produse din aceeasi gama: lapte de corp, gel de dus, sapun si crema de maini, pe care le puteti testa si cumpara din magazinele L’Occitane sau din farmaciile Sensiblu.

Gel_Terre_de_Lumiere_250ml_F47

Lait_Terre_de_Lumiere_250ml_F47

savon_terre_lumiere_75g_V2_F47

tube_cm_terre_lum_10ml+30ML_v2_F47

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply