To top
4 Dec

3 produse de styling de la Moroccanoil

Ladies and gals, asa cum v-am obisnuit, va aduc cele mai importante noutati din lumea cosmeticelor si a produselor de ingrijire.
Brandul iconic Moroccanoil a lansat, acum cateva zile, printr-un show de coafura oferit de Franck Perez, Creative Design Team Educator Moroccanoil, caruia i s-a alaturat haisrtylist-ul Geta Voinea, noua gama Moroccanoil Texture, ce include trei produse profesionale de styling pe baza de ulei de argan.

Noua gama Moroccanoil Texture include: Spuma pentru bucle ca dupa plaja, Clei pentru textura si Spray pentru textura uscata.

Spuma pentru bucle ca dupa plaja reprezinta o imbunatatire adusa sprayului clasic, ce contine sare de mare. Obtineti un look ca dupa plaja, fara a avea par deshidratat, datorita formulei imbunatatite, fara sare. In urma folosirii acestui produs, obtineti o textura ravasita, extrem de trendy.

Cleiul pentru textura ofera un stil versatil si personalizat. Este usor de modelat si ajuta la obtinerea unei texturi bine delimitate, mai aspra, pentru a crea look-uri naturale, cu un finisaj mat si o fixare puternica.

Spray-ul pentru textura uscata creeaza stiluri “dezordonate”, cu volum. Astfel, fara efort, veti avea o fixare texturata si un finisaj texturat nealunecos. Am putea spune ca aceasta spuma creeaza un look “perfect de imperfect”.

Vedeta noii campanii Moroccanoil Texture este actrita si modelul britanic Rosie Huntington-Whiteley, cunoscuta inclusiv din prezentarile Victoria’s Secret. Sedinta foto pentru campania Moroccanoil Texture a fost realizata în Maroc.

Produsele Moroccanoil® sunt distribuite de Top Line în saloanele si SPA-urile de lux selectionate si sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa din Bucuresti (Bd. Regina Maria 14) si din tara, dar si online pe www.toplineshop.ro.

Moroccanoil reprezinta o poveste de succes, un impuls pentru inovatie si simplitate cu excelenta, un brand iconic ce performeza in peste 60 de tari. Ca pionier al industriei de tratamente destinate ingrijirii parului, ce au la baza uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obtinut rapid recunoastere printre persoanele ce activeaza in industria  modei si beauty, generand un cult printre stilistii de top.

moroccanoil-1

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply