To top
28 Nov

New shop Koton

Pe lista magazinelor din Centrul Vechi, recent, s-a adaugat si noua adresa Koton, intr-o cladire renovata, ce a pastrat detaliile arhitecturii initiale. Inaugurarea a avut loc de curand, in prezenta Excelentei Sale Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Koray Ertas, a atasatului comercial al Turciei la Bucuresti, domnul Mukerrem Aksoy si a Cristinei Chiriac, presedinte al Asociatiei Nationale a Antreprenorilor.

Cladirea are o suprafata de 1850 mp, are 3 nivele si puteti sa vizitati magazinul, in intervalul 10.00-22.00, pe Lipscani, nr 43.

Investitia in consolidarea si renovarea cladirii s-a ridicat la valoarea de 6,5 milioane Euro, iar lucrarile au durat 12 luni.

Puteti gasi cele mai recente colectii create de Richard Isham Sardouck, director de creatie al retailer-ului, din octombrie 2015. Richard are peste douazeci de ani experienta in stabilirea tendintelor si design, lucrand de-a lungul timpului pentru companii de talie mondiala din New York, Paris si Londra. Experienta sa profesionala mai include si cea mai recenta pozitie la WGSN ca Executive Vice President al Mindset, pozitie pe care o ocupa din 2014, fiind responsabil cu servicii de consultanta la nivel mondial.

koton mag 2

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply