To top
24 Nov

Beauty Giving sau cum puteti ajuta

Frumusetea nu inseamna doar make-up, haine seducatoare si accesorii scanteietoare, ci si bunatate, toleranta, empatie si implicare.

Imi face placere sa ajut, sa aduc bine in jurul meu si nu am facut niciodata un titlu de glorie din gesturile pe care le fac, care sunt mici, in concordanta cu statutul meu financiar, dar care sunt sigura ca pentru ceilalti conteaza.  Sunt impresionata de multe ori de onestitatea sau de caracterul oamenilor pe care altii i-ar privi cu suspicune. De multe ori am lacrimat intalnindu-mi privirea cu oamenii defavorizati, pe care ii intalnesc pe strada. Cel mai tare ma impresioneaza batranii, pentru ca imi imaginez cat de greu le este sa ceara ceva, dupa o viata de munca cinstita. Am vazut odata ochii unei batrane blande, care nu cersea, dar primea, daca ii ofereai ceva. Erau atat de pierduti, de neajutorati, de adanci. Dar nu despre mine e vorba aici, ci despre faptul ca a-ti ajuta semenii, indiferent de forma, este nu doar un act umanitar, ci o dovada de dragoste si de gratitudine fata de Dumnezeu si fata de tot ceea ce tu ai.

Fapte bune putem face oricand, nu doar in perioada Sarbatorilor.

Astazi, impart cu voi o initiativa laudabila, care va poate aduce si un produs pe care sa-l folositi si posibilitatea de a ajuta niste oameni aflati in situatii de viata grave, cumparand produsul.

Douglas Romania lanseaza campania anuala de strangere de fonduri „Beauty of Giving”, pe data de 25 noiembrie, iar beneficiarul campaniei este, de aceasta data, Fundatia Hospice Casa Sperantei. Fondurile stranse vor fi directionate  pentru amenajarea primului centru socio-medical de ingrijire paliativa, destinat copiilor care sufera de boli cu prognostic limitat de viata si familiilor acestora, de la Adunatii Copaceni.

Astfel, pentru fiecare produs de machiaj Douglas Bubble Palette achizitionat din parfumeriile Douglas, dar si de pe magazinul lor online, in perioada 25 noiembrie-24 decembrie 2016, Douglas va oferi 10 lei fundatiei. Avand in vedere rezultatele campaniilor anterioare, obiectivul financiar, pe care Douglas si l-a propus, este de 35.000 lei.

 Beauty Giving dmu_christmas_bubble-palette_hat-box_935459

Beauty of Giving este o  campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sarbatorilor pentru a sustine cauzele care sprijina copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales sa directionam fondurile catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei si o cauza extrem de sensibila, ingrijirea paliativa pediatrica ”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas Romania.

Beauty Giving dmu_christmas_bubble-palette_open_935459

Ingrijirea paliativa are ca scop imbunatatirea calitatii vietii pacientilor cu boli incurabile si familiilor acestora, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori. Conform estimarilor Hospice Casa Sperantei, in prezent, peste 160.000 de bolnavi incurabili au nevoie in fiecare an de ingrijire paliativa in tara noastra, insa doar 8% dintre acestia o si primesc. In cazul copiilor, se estimeaza ca doar 10 % dintre cei 5000 de copii care sufera de boli cu prognostic limitat de viata primesc servicii de ingrijire paliativa.

Centrul socio-medical de la Adunatii Copacenu va fi amenajat de Hospice Casa Sperantei in 2017 si va fi destinat exclusiv copiilor care sufera de boli cu prognostic limitat de viata si familiile acestora. Centrul este gandit ca un spatiu in care acestia sa gaseasca sprijin si alinare, atunci cand se confrunta, pe langa problemele medicale cauzate de boala, cu probleme de natura sociala si materiala, si reprezinta cel de-al treilea centru de ingrijire pe care organizatia il construieste in Romania.

Viziunea Hospice Casa Sperantei este ca in Romania toti pacientii cu boli incurabile sa beneficieze de servicii adecvate de ingrijire paliativa, la momentul potrivit, pentru a  trai cu demnitate fiecare clipa, alaturi de cei dragi.

Fundatia Hospice Casa Sperantei este o organizatie non-profit infiintata in 1992, la Brasov si care a introdus in Romania, pentru prima oara, conceptul de ingrijire paliativa, replicand modelul fundatiilor de tip hospice din Marea Britanie. Membra a familiei Hospices of Hope, Hospice Casa Sperantei este in acest moment cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Daca doriti sa aflati mai multe despre Hospice Casa Sperantei si programele fundatiei, puteti accesa www.hospice.ro

Pentru oferte, produse de parfumerie, ingrijire personala, machiaj sau accesorii si multe alte delights, www.douglas.ro va asteapta.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply