To top
4 Nov

Evian & Christian Lacroix

Daca sunteti colectionari ai sticlelor in editie limitata Evian in colaborare cu importanti designeri internationali, on the scene a mai aparut una new.
Odata cu sarbatorirea celor 10 ani ai sticlei Limited Edition Evian, a luat nastere si colaborarea cu Casa Cristian Lacroix. Nu a fost prima colaborare intre cele doua nume, aceasta fiind marcata in 2007, cand a deschis seria colaborarilor cu cei mai reputati designeri.
De aceasta data, Casa Lacroix aduce un omagiu spiritului viu si tanar Evian prin reinventarea modelului Paseo, creat initial pentru broderiile Haute Couture, folosit pentru prima data in 2007 pentru sticla iconica. Noua varianta este expresia pura a universului creativ al lui Christian Lacroix: flamboyant, parizian si intotdeauna tanar.
Aveti la dispozitie doua variante ale noii sticle: roz sau bleu si le puteti gasi in lanturile de hoteluri, cafenele si restaurante la nivel global, iar in Romania, incepand cu luna noiembrie, atat in Horeca, cat si pe siteul www.beicevrei.ro

blue pink

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply