To top
19 Oct

In vizita la CoffeeShop Company

Locuiesc intr-o zona cu multe cafenele si restaurante. Unele m-au facut un client fidel, altele nu m-au convins deloc. In weekend, am mers in vizita la noii mei vecini, CoffeeShop Company, o cafenea deschisa in vara aceasta, pe Putul lui Zamfir.

coffee-shop-3
Cafeneaua se situeaza undeva intre  traditionala “Viennacoffee house” si  conceptul” coffee to go”. So, a rezultat un mix interesant. Are doua etaje, la parter sunt cateva mese si barul, la etaj atmosfera se schimba, devenind mai intima, mai cozy, mai potrivita momentului de savurat cafeaua.
Cred ca poti merge acolo cu laptopul si lucra in voie. Este the perfect place pentru asta.
Cand am mers eu era o zi mohorata, ploioasa, iar eu aveam o dispozitie foarte melancolica, asa ca am perceput locul ca fiind primitor, cald, geamurile mari ofereau o perspectiva placuta ploii, lumina difuza…Foarte intim!

Tatiana - CoffeeShop Company
Este decorata precum un living room, cu semineu, biblioteci cu carti, canapele si fotolii confortabile chiar si lampadar, un obiect de iluminat care pe mine ma incanta foarte tare si pe care nu-l gasesti des in cafenelele de la noi. Are un sarm aparte, imi aduce aminte cumva de bygone era.
Am aflat ca este prima franciza deschisa in Romania a brandului austriac omonim si este o afacere de familiei. Punctul forte il reprezinta cafeaua, in  n variante de preparare si in trei tipuri de amestec: strong, intense si regular. Boabele de cafea Arabica premium folosite  sunt cultivate in zonele muntoase si dintre miile de varietati Arabica, au fost selectatte 20, toate avand aceeasi origine, coduri genetice compatibile, pentru a se completa armonios una pe cealalta.

img_3185
Meniul nu este amplu. Contine cateva variante de mic dejun simpatice. Eu am ales Gourmet Breakfast si mi-a placut. Este alcatuit din omleta la pahar, sunca de curcan, cascaval, crema de branza, croissante, unt si o dulceata de trandafiri foarte buna.

img_3202

img_3210

img_3212
Puteti opta, insa, si pentru pizza sau Ham and Eggs.
Vitrina cu dulciuri, insa, e ofertanta: Carrot Cake, Sacher Cake, Cheesecake Plain, Brownies, Muffins, Donuts. Eu am ales Carrot Cake si Caramel Cheesecake. Ambele gustoase, cu crema fina, aromate.

Daca ajungeti in zona, recomand locul pentru mic-dejun sau pentru o intalnire matinala.

img_3161

img_3166

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply