To top
18 Oct

Cel mai hype & trendsetting Chocolate Shop

O zi fara dulciuri este de neconceput pentru mine. Sunt rare zilele in care ma pot abtine. De fapt, mancarea, in general, este una dintre placerile mele. Am noroc cu un metabolism bun. En fin, ce voiam sa va spun este ca am descoperit recent o ciocolata, o perfectiune pentru cei care iubesc cicolata si roze-ul, dar si pentru cei ca mine care detesta vinul si care ar putea sa-l guste doar sub aceasta forma:)
O creatie artistica- i-am putea spune acestei specialitati, infuzata cu vin roze si impodobita cu petale de trandafir cristalizate.
Compartés ROSES & Rosé Chocolate Bar este creatia celui mai hype si trendsetting shop de dulciuri handmade, based in LA, care a facut furori vara asta.
Costa 10 $, plus shipping, dar cand te uiti la aspectul artsy parca uiti de suma sau ma insel?
Compartés Chocolatier a fost fondata in 1950, iar de curand a primit un revival cu ajutorului talentatului ciocolatier Jonathan Grahm. Toate minunile astea dulci, bomboane si ciocolata gourmet, sunt facute manual, everyday, din ingrediente proaspete, de la pietele locale taranesti (asta as pune-o cu litere de-o schioapa, poate ne inspira si pe noi).
Compania are o mana de oameni artisti in realizarea produselor din ciocolata si este recunoscuta ca fiind celebra in imbinarea dintre dulciurile gourmet cu arta, stilul, designul si moda.
In fiecare sezon, noi sortimente sunt lansate pentru cele mai prestigioase case de moda sau in magazinele proprii din Brentwood si Melrose Place.
Compartés a dat un nou sens expresiei “chocolat haut“, a castigat numeroase premii si distinctii, inclusiv pentru cel mai frumos si inedit ambalaj, la nivel mondial. Au cele mai bune ingrediente din lume, achizitionate majoritatea din pietele locale din California si cele mai bune tipuri de cacao provenita din America de Sud , iar alunele si restul condimentelor sunt rumenite in propria bucatarie.
Toate aceste retete delicioase, plus grija si savoir-faire-ul au facut ca, inca din anii’50, ciocolateria sa fie adresa preferata a vedetelor. Marilyn Monroe, Frank Sinatra, Elvis Presley, Winston Churchill si The Kennedy i-au trecut pragul.
Lista de staruri clienti se imbogateste cu fiecare deceniu, astazi fiind locul unde ii poti intalni pe Oprah, Elton John, Drew Barrymore, Dustin Hoffman, Janet Jackson, Cate Blanchett, Nicole Kidman, Jennifer Garner, Lauren Conrad, Steven Spielberg, The Beckham, Angelina Jolie, Brad Pitt, și Rachel Zoe si multi altii.
Pana si companiile mari, precum Facebook, Gucci, Oscar, Disney, American Express, HBO, Saks 5th Ave, Infiniti, The Emmy  au apelat la serviciile lor impecabile pentru a crea cadouri personalizate cu logo-uri si desene.

Eu cred ca i-as vizita zilnic sub diferite pretexte :)) macar pentru o mica degustare.

Pentru a va face pofta intrati aici

Surse foto: www.compartes.com

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply