To top
22 Sep

Heartbeat – un nou serial de pus pe lista

Mes chers, sezonul tartelor la cuptor, al serilor linistite, in compania cartilor si a filmelor, este aproape, asa ca m-am gandit sa va povestesc putin despre un nou serial pe care il puteti pune pe lista celor de vazut.
Ritmul inimii (Heartbeat) va avea premiera exclusiv la DIVA, cu două episoade, difuzate marți, 27 septembrie, la 21:00.
Inspirat de viata si realizarile Dr Kathy Magliato, serialul pune in scena povestea Dr. Alex Panttiere (Melissa George), un medic chirurg cardiovascular renumit in intreaga lume si una dintre putinele femei care activeaza in acest domeniu. Caracterizata de mult curaj si incapatanare, Alex opereaza intotdeauna dupa propriile reguli, se bucura de o viata personala intensa, coordoneaza medici internisti si sefi sceptici si impinge granitele medicinei la maximum. Este un medic de succes, ce trebuie sa faca fata presiunilor de tot felul si care trebuie sa se confrunte cu pacienti in situatii limita, cu copii bolnavi, un ex sot si un actual iubit.
Actrita australiana Melissa George este celebra pentru rolul lui Marilyn Garbanza, din serialul Sotia Perfecta si cel al doctorului Sadie Harris, din Anatomia lui Grey. Alaturi de ea, in serial, ii puteti vedea si pe actorii: Dave Annable, Shelly Conn, Rudy Martinez, Maya Erskine si multi altii.

 

HEARTBEAT -- "The Land of Normal" Episode 105 -- Pictured: (l-r) Greyson Foster as Gabriel Elliot, Melissa George as Dr. Alex Panttiere, Dave Annable as Dr. Pierce Harrison -- (Photo by: Greg Gayne/NBC)

HEARBEAT -- "Permanent Glitter" Episode 107 -- Pictured: Melissa George as Dr. Alex Panttiere -- (Photo by: {Trae Patton/NBC)

HEARBEAT — “Permanent Glitter” Episode 107 — Pictured: Melissa George as Dr. Alex Panttiere — (Photo by: {Trae Patton/NBC)

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply