To top
17 Sep

First Instinct, noul parfum Abercrombie & Fitch

In cazul in care va intrebati ce lansari noi au mai avut loc prin oras, septembrie a adus, on the Douglas Scene, un nou parfum masculin de la Abercrombie & Fitch si care, in concordanta cu numele sugestiv First Instinct, promite o experienta senzoriala de exceptie.
Cu o baza de chihlimbar si mosc, piper Szechuan, in notele de mijloc, gin & tonic și pepene galben kiwano, in notele de varf, First Instinct este un amestec modern masculin, apartinand familiei olfactive Fougere Aromatic Ambrat.

abercombie-fitch-100-ml-bottle-box
Philippe Romano, parfumierul First Instinct, descrie, insa, mai bine ca oricine intentia acestui mix de arome “Am vrut sa creez o aroma moderna, care echilibrează atat elemente proaspete fougere, cat şi căldura orientală. Toate notele impreună creează un parfum plin de farmec, pentru bărbatul Abercrombie & Fitch si nu numai “.
L-am testat acum doua zile si m-a impresionat placut felul in care senzualitatea moscului se impleteste cu notele brute de chihlimbar (ambra), dar si aroma usor spicy a ginului, in combinatie cu piperul si violetele.

tatiana-ernuteanu-2-001
Este un parfum ce se potriveste unui barbat foarte direct, transant, care stie sa seduca fara ostentatie, ci cu multa nonsalanta, fara a face tapaj de nimic si care cunoaste regula unui parfum atat de incisiv, astfel incat sa il asocieze cu un outfit lejer, efortless chic.
Eu l-am simtit ca un daytime perfume, perfect pentru un rendez-vous.
Ambalajul parfumului demonstreaza atentia pentru detalii, un aspect ce face trimitere la patrimoniul brandului, iar sticla are un design unic, cu o suprafata ondulata pe partea din fata si din spate si o claritate ce permite ca nuanta parfumului sa fie pusa in valoare, iar micile insertii argintii pot fi interpretate ca o lectie de stil.
Am vrut sa abordez acest aspect ce tine de estetica, pentru ca eu consider ca aceste detalii sunt importante si ele, atunci cand vrei sa oferi, spre exemplu, un parfum cadou.
Il puteti cumpara din reteaua Douglas sau de pe www.douglas.ro, incepand cu aceasta luna.

Puteti sa va inscrieti si in concursul First Instinct, http://shareyourfirstinstinct.com/take-part-and-win/,  incarcand o poza sugestiva cu voi, care, in urma voturilor, ar putea sa va conduca spre unul dintre premiile generoase ale concursului.

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply