To top
26 Aug

Donut Studio, the place for #sweetslovers

 

 

Part of the secret of success in life is to eat what you like, spunea Mark Twain. Mai cu seama sa mananci dulciuri, as completa eu.

Pastrand registrul, astazi continui seria recomandarilor locurilor simpatice din Bucuresti unde te poti rasfata cu a donut to go.

Acum cateva zile, in timpul plimbarilor mele prin cartier, am facut o vizita pe Strada George Calinescu, la Donut Studio, o gogoserie artizanala, micuta, cu o varietate de specialitati. Vedeam spatiul inca de cand se decora, seara, din masina, cand treceam spre casa si eram tare curioasa sa vad rezultatul.

Interiorul este simplu, cu mici accente de culoare pe pereti, unde o sa vedeti, daca veti merge, gogosile din plus, foarte asemanatoare cu cele din vitrina si care au fost special create pentru Donut Studio.

Fetele care servesc sunt foarte amabile si stiu sa prezinte sortimentele intr-un mod dezirabil, ceea ce face sa revii cu placere.

Donut Studio este deschis recent, nu stiu daca are inca o luna, insa aproape in fiecare seara gogosile sunt sold out.

Daca mergeti pe la pranz, insa, aveti  sanse sa gasiti toate sortimentele. Daca nu reusiti sa ajungeti decat seara, puteti sa sunati in timpul zilei si sa va rezervati cutia cu specialitatile dorite.

Gogosile de aici au gustul gogosilor clasice, referindu-ma aici la aluat, insa sunt “embellished” cu tot felul de glazuri delicioase: Mojito cu glazura de lime si menta, Oreo Dream cu glazura de ciocolata alba si Oreo, Orange Blossom cu glazura de portocoale confiate si boabe de rodie and many more.

Eu am ales Pistachious cu galzura de fistic, Raspberry Blast cu glazura de zmeura si ciocolata alba si Strawberry Splash cu glazura de ciocolata alba cu capsune si cu fructe in interior.

Sunt create dupa o reteta proprie, cu ingrediente naturale si costa 7 Ron.

 

IMG_1821

IMG_1827

donuts

IMG_1823

IMG_3026

IMG_3023

IMG_3024

IMG_3025

IMG_3021

IMG_3020

 

surse foto: arhiva personala, donut studio-Fb

Tatiana Ernuteanu
1 Comment
  • La Chic Boutique

    Nu mi-am ales cel mai potrivit moment pentru a parcurge articolul, acum mor de poftă ;)… Foarte bine arată!

    August 29, 2016 at 11:00 am Reply

Leave a reply