To top
1 Jul

Holiday Cafe, noul hotspot parizian

Una dintre terasele unde as vrea sa stau citind o carte buna este noul hotspot 100 % parizian, Holiday Cafe.
Situata sur L’Avenue Versailles, la numarul 192, Holiday Cafe este o cafenea-simbol pentru una dintre cele mai chic reviste, Holiday Magazine, relansata in 2014 by Atelier Frank Durand, adica directorul artistic Frank Durand si jurnalistul Marc BeaugĂ©
Locul pare un mix perfect intre rafinamentul francez, spiritul italian dolce vita si cosmpolitul aer din NoLita
Conceputa de directorul artistic Durand si de arhitectul Franklin Azzi, cafeneaua are amprenta decorativa a anilor ’50, cu mobila in stil chinezesc, pereti lacuiti, acajou, precum cei utilizati de Riva, marmura, lemn, totul scaldandu-se intr-un alb solar.
Meniul, semnat de Daniel de la Falaise, nepotul celebrei Loulou de la Falaise, pare delicios din poze 🙂 Puteti lua aici micul dejun, pranzul, un apperitif sau cina.
Din meniu, m-a facut curioasa “croque-demoiselle”, dar as incerca si alte gustari: fois gras cu fasole verde, varietatea de charcuterie si deserturile.
Mathieu de Ménonville si Rémi de Laquintane, duo-ul din spatele marcii frantuzesti  Editions M.R,  au desenat si creat uniformele staff-ului: camasi albe, marine pants si sorturi lungi albe, completate de pantofi De Fursac.

holiday-magazine b

holiday-magazine a

holiday-magazine c

Holiday Cafe

Sursa foto: yelp.fr. holiday-magazine.com

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply