To top
28 Jun

5 modele de sandale si o poveste de succes

 

Din motive obiective, nu am mai reusit sa postez de ceva vreme. Astazi, insa, m-am gandit sa va propun o selectie de cool shoes, ce cuprinde 5 perechi de sandale pe care le gasiti in magazinul Hispanitas si pe care le puteti vana, cu reducere de 25%, la summer sales ūüôā .
In timpul zilei, cele mai potrivite modele sunt cele flats, cele cu talpa de pluta, cu toc bloc micut sau flatforms. Sunt comode, usoare, arata bine cu rochii lungi din poplin sau cu rochii midi din bumbac.
Puteti sa optati pentru nuante metalizate, nisipiu, cognac, alb sau bleumarin.
Trebuie sa stiti ca Hispanitas este unul dintre brandurile foarte apreciate pentru calapodul perfect, cat si pentru calitatea pielii. Are o istorie foarte lunga…In 1925, Alfonso Chico de Guzman, bunicul proprietarilor Hispanitas de azi, a decis sa isi creeze propria firma, numita Alfama. Aceasta modesta firma se ocupa cu confectionarea incaltamintei cu cativa ani inaintea razboiului civil.
34 de ani mai tarziu, Francisco Chico de Guzman Alfonso  pune bazele unei noi  firme care se ocupa tot cu confectionarea manuala a pantofilor. O noua idee pentru un pantof cilindric a condus la crearea  unuia dintre modelele emblematice ale acestei companii Рkiowas.
In 1960,  ia nastere Emboga, un nou brand de incaltaminte pe care Francisco il lanseaza la acea vreme pe piata pe fondul schimbarilor majore din domeniu, utilizand procese si instrumente imbunatatite. Primul moccasin a fost creat РYe-Yemoc Рimaginea brandului.
Luis Chico de Guzman, directorul actual al companiei, i se alatura tatalui sau, Francisco, in acest proiect, in 1975.  Dupa ce a studiat design si modelare la prestigioasa scoala din Milan, Ars Sutoria, preia afacerea, ajutat de tatal sau.
Carlos Chico de Guzman, fratele lui Luis si in prezent Asistent Director al companiei, se alatura si el companiei, in 1986 si impreuna  incep sa vanda si sa distribuie in intreaga Insula Iberica.
Brandul ajunge prezent la targuri internationale precum GDS (Germania) sau MICAM (Ialia), targuri care au ajutat la obtinerea parteneriatelor cu diferite tari precum Grecia, Belgia Anglia sau Franta.
Apoi, in 1995, intr-o seara de vara, Francisco tine o sedinta cu fii sai Luis si Carlos, pentru a discuta despre crearea unui brand care sa identifice produsul lor si are urmatoarea idee: haideti sa dam balerinilor nostri, denumiti ‘francesitas’ un nume spaniol, haideti sa ii numim ‘Hispanitas’. Si asa ia nastere numele brandului de astazi.
Anul trecut, brandul a implinit  25 de ani de la aparitia numelui Hispanitas si a sarbatorit reeditand primul model, mocasinul.

And now, my favs

5

8

3

2

hispanitas 4

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply