To top
22 Apr

Ce poti invata de la Caroline de Maigret

 

Cine nu o stie pe Caroline de Maigret, chintesenta stilului parizian si a nonsalantei? Probabil ca sunt cativa!
Pentru acestia, Caroline provine dintr-o familie de renume, fiind nepoata ministrului Michel Poniatowski, fiica lui Bertrand de Maigret (vice-presedinte al Conseil de Paris) si a campioanei la natatie, Isabelle Poniatowski.
Este muziciana si reputat manechin international, apreciata de Mario Testino, cu un palmares bogat de defiles pentru case celebre si imaginea multor branduri, de-a alungul timpului. Si mai presus de orice, o femeie asumata!
En fin, a fost un scurt intro!
Imi place in primul rand pentru modestia cu care isi asterne ideile atunci cand este intervievata, pentru ca nu isi falsifica personalitatea de dragul de a livra ceea ce, probabil, unii ar astepta, nu face caz de ridurile de expresie pe care le poarta cu charm si mandrie, isi lasa parul coafat-noncoafat, nu este ostentativa, poarta haine masculine, largi, de efect, make-up atat de soft, incat devine imperceptibil, poarta ce ii face placere, mai cu seama haine din piele, are ochi melancolici, rade rar, in rest, pastrandu-si aerul contemplativ.

Ii citesc tipsurile de stil cu interes, pe unele le descoperisem si eu intuitiv si le puneam in practica, pe unele le-am aflat de la ea. Niciodata, insa, nu am copiat stilul nimanui ad literam pentru ca eu cred ca stilul autentic e mai interesant, amprenta personala este mai inedita, in cazul oricui, insa ne putem informa si inspira.

caroline pinterestAm cules cateva dintre sfaturile ei de atitudine care m-au incantat

” The Parisian never gives too much away. When it comes to revealing herself, she follows one golden rule: less is definetly more”

”  Let your personality sparkle, the signs of intellectual wealth”

” Enjoy the face you have today! Its the one you’ll wish you have ten years from now”

CAROLINE FASHIONPARADOXEScaroline disqus

caroline collagevintage

Caroline de Maigret

caroline mai pinterest

caroline maigret pinterest

caroline phillymag

caroline pinterest piele

caroline stylebistro

caroline thefashioneconomist

Surse foto: fashionparadoxes, pinterest, stylebistro, thefashioneconomist, gigler, disqus, collagevintage

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply