To top
4 Apr

Styland- the perfect place for shopping

 

La  distanta de o strada de cea unde locuiesc, pe Chopin, nr 34, s-a deschis, de curand, un spatiu sofisticat pentru pasionatele de moda, Styland.
Este un brand 100% romanesc, ce propune o garderoba potrivita oricarei ocazii si oricarui moment al zilei.
Ce mi-a placut foarte tare a fost sa descopar ca vizita in showroom se face cu un telefon si o programare inainte, iar experienta de shopping, in sine, se realizeaza in prezenta unui consilier de imagine care va poate ajuta sa faceti o selectie a item-urilor potrivite stilului si jobului vostru.

Astfel, nu mai exista riscul sa cumparati compulsiv haine care va incanta la o prima vedere, dar care nu-si dovedesc in timp utilitatea.

Un studiu spune ca femeile poarta cam 20% din hainele pe care le contine garderoba lor. Restul de 80% fiind, de fapt, haine, care s-au demodat usor si care nu au reprezentat o investitie atemporala sau care sunt greu de combinat.

STYLAND ofera tinute confortabile ce pot fi purtate in timpul calatoriilor de afaceri, la receptii, dineuri, intalniri de business, conferinte, targuri sau expozitii, dar si in timpul liber ori in vacante.

Colectia STYLAND este compusa din piese versatile, usor de combinat, atemporale, ce pot fi purtate oricand. Este o colectie dedicata femeilor care vor sa arate mereu impecabil, ce contine sacouri captusite integral cu matase, camasi, bluze, rochii simple, pantaloni, piese confectionate din materiale premium produse in Italia si Marea Britanie, respectand un croi impecabil, gandite sa iti completeze imaginea si sa iti defineasca stilul.

STYLAND aduce eleganta atemporala. Abordand un look monocromatic, simplitate si minimalism, STYLAND este brandul in care femeia isi regaseste eleganta si increderea.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STYLAND-2

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply