To top
28 Mar

De vizitat: Miko Cafe

 

 

Nu sunt un model din acest punct de vedere, insa cei care vor sa adopte un stil sanatos de viata cu mancare atent selectata si cu mult sport au la dispozitie acum Miko Cafe, un spatiu-concept in parteneriat cu Miko Med si Miko Palace, unde pot primi un meniu personalizat, in urma unei vizite la nutritionistul Alina Stoica.
Dar, cum stim, dieta fara sport nu prea ofera rezultatele dorite, tot aici, Alina Bunea– personal trainer va poate oferi cele mai bune sfaturi si selecta cele mai potrivite exercitii pentru obiectivul fiecaruia.
Eu am fost acum o saptamana, invitata la meda lunch, la Miko Cafe, unde am gustat si noul Meniu Verde, ce propune o varietate de salate si de juice-uri sanatoase.
Asa cum stie toata lumea, nu sunt o fana a legumelor si a fructelor  si consider ca viata asta nu merita traita cu multe restrictii. Este strict opinia mea si prin asta nu conving pe nimeni ca e bine asa. De asemenea, nici mie nu-mi place sa ma convinga cineva de contrariu. Fiecare cu alegerile sale asumate. Mananc foarte haotic, multa carne pregatita pane si multe dulciuri, cam tot ce imi place si fara retineri. Este adevarat ca si metabolismul meu este unul cu arderi rapide si ma ajuta.
Ce vreau sa va spun este ca pana si eu, un carnivor prin esenta, am gasit la Miko multe variante delicioase de salate, cu tot soiul de seminte si arome placute.
M-am gandit sa va vorbesc despre acest spatiu, pentru ca mi s-a parut interesant ca un singur loc sa reuneasca specialisti care sa ii ajute/sustina pe cei care au nevoie de consiliere pe dieta sau sport.
Am vizitat si sala, si am si hotarat sa am o prima sedinta acolo, eu care nu am calcat in vreuna, ever si asta datorita unui domn instructor care m-a incantat prin rabdarea cu care mi-a explicat niste lucruri, prin modestia si firescul cu care a purtat discutia.
Echipa de specialisti, care ne-a vorbit, mi s-a parut a fi una extrem de intelegatoare, de calda si de aproape de asteptarile fiecaruia.
So, daca sunteti curiosi sa aflati mai multe si pe viu, va invit sa le faceti o vizita.

 

miko

Miko 1

miko 2

 

miko 5

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply