To top
20 Dec

Beauty tips a la Sophia Loren

Weekend-urile sunt zilele in care ma ocup in exclusivitate de micile mele hobby-uri si pleasure-rituals. Merg la cate un bistro, la micul dejun, fac o vizita la flowers-shop-urile din Dorobanti, gatesc ceva bun si citesc articole din reviste vechi si carti despre vremurile de altadat’.
Azi, spre exmplu, m-am delectat citind despre cum isi intretinea frumusetea exotica, Sophia Loren. Simbol al senzualitatii, diva cu ochi migdalati manca totul in portii mici si, in general, alegerile meniului urmau dieta Mediteraneeana, adica mancare cat mai natur, legume, fructe de mare, tot soiul de seminte, alaturi de nelipsitul ulei de masline.
Chiar si in apa fierbinte din cada isi adauga cateva picaturi de ulei, pentru o piele luminoasa si hidratata si, daca ati vazut filmul Arabesque, chiar nu puteti spune ca nu avea efect, daca va amintiti minunatele ei sexy legs.
In fiecare dimineata, facea plimbari timp de o ora, nu doar pentru a se pastra in forma, fizic, ci, mai cu seama, pentru a-si oxigena creierul, la care adauga si cate o mini-sedinta de bronzare naturala, caci, spunea ea, vitamina D ofera un boost de imunitate organismului.

Si, ca tot vorbim despre beauty tips, tot astazi am citit si despre noutatile Academie Scientifique de Beaute, un brand tare drag mie, pe care o prietena tare simpatica, Corina, il PR-este si care are niste creme miraculoase. Doar daca mentionez faimoasele formule Princesse de Cremes, Princesse de Poudre sau Rubis Pompadour si am spus totul.
Acum, de Sarbatori, puteti alege trei variante de coffrete: Academie Visage – ce contine o crema hranitoare si o masca stimulatoare, Derm Act, cu crema si masca multivitaminizanta si Aromatherapie, cu crema si masca radianta. Le puteti gasi la Topline. Pot fi daruri tare binevenite pentru prietenele voastre cochete.

1965 sophia david bailey

Una dintre favoritele mele poze cu Sophia Loren, on the Vogue Cover, in 1965, realizata de David Bailey

sophia loren

O alta favorita cu Sophia sauvage

sophia loren 4

sophia loren 3

academie

Si cremele hidratante si fine Academie

Surse foto: thefrenchbeautyacademy.com, , filmrise.com, fanpop.com, pinterest.com, listal.com

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply