To top
4 Dec

Delicatese cadou de Craciun

 

Am cateva magazine- gourmet pe care le vizitez cu mare placere si unde pot gasi, pentru cei dragi, dar si pretentiosi, idei de cadouri alese. Unul dintre aceste shop-uri este Comtesse du Barry. Stiu ca au mai multe  locatii, insa eu ajung doar la doua dintre ele, cea din Primaverii si cea din Baneasa Shopping City, caci sunt in zona mea.
Imi place pentru ca este un rai al delicateselor si al bauturilor fine si are o poveste veche, de prin 1908. Puteti gasi de la mirodenii exotice, branzeturi savuroase, jambon, ciocolata fina, pana la foie-gras si terine. Tot aici, gasiti si cel mai titrat porto din lume, Porto Grahams, ceaiurile Kumshi Tea, ciocolata Maxim’s si Michel Cluizel, produse perfecte de cadorisit, caci tot vine perioada cea frumoasa a Sarbatorilor.
Pentru mine, delicatesele au constituit intotdeauna o varianta potrivita pentru daruri. In plus, meritam sa ne rasfatam daca nu in mod constant, macar atunci cand pregatim meniul festiv pentru o sarbatoare. Acompaniate de o ramura de brad si o urare din tot sufletul, cele 5 produse pe care le-am ales cred ca pot bucura nu doar pe cei mici, ci si pe copilul din noi 🙂

michel cluizel

Michel Cluizel- bomboane delicioase de ciocoalata neagra si ciocolata cu lapte 19 Eur

caramel pecou

Drageuri cu caramel si ciocolata Dragees Caramel Pecou 5 Eur

Apricot-Armagnac-refreshed-31

Apricot Armagnac Refreshed- il puteti consuma ca digestiv, stropind  banzeturile sau biscuitii 6 Eur

Caramelized-almonds-Tentations-31

Caramelized Almonds, perfect companion al unui vin bun 6 Eur

boule de noel

La Boule de Noel- bomboane de ciocolata fina cu lapte, aranjate intr-un bol delicat de portelan 25 Eur

sursa photo: Comptesse de Barry-Fb & http://english.comtessedubarry.com/

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply