To top
3 Dec

Ofera o carte unui copil de la sat

Dragi prieteni, am primit un mail zilele acestea, prin care eram informata despre o initiativa binevenita si de apreciat a editurii Rosetti.
Si stiu ca sunteti oameni iubitori, darnici si carora, daca le sta in putinta, ajuta. Astfel ca, daca doriti sa faceti un dar cuiva necunoscut de voi, dar despre care stiti sigur ca se va bucura, prin achizitionarea a 3 carti de 10 lei de la Editura Rosetti, un copil primeste o carte de Craciun, care îi va fi cel mai bun prieten pe tot parcursul anului. Un gest minim pentru un efect maxim. Implică-te! Comandă online cărticele de basme și legende pentru copiii de la sate.
“Când suntem copii, indiferent unde ne-am afla, basmele și legendele sunt printre cei mai buni prieteni ai noștri, dacă ajungem să ii cunoaștem prin bunăvoința adulților. În mediul rural românesc, basmele și legendele sunt înlocuite de muncile gospodăriei, iar seara, copiii așteaptă cu nerăbdare o poveste, alta decât cele pe care le tot spune bunicuța. Haideți să-i ajutăm pe copilașii de la sate să aibă parte de povești noi, care să-i ajute să viseze și să le prelungim copilăria.”- este un pasaj convingator din textul mailului primit.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply