To top
29 Apr

Fine-Dining Spot: Up Town

Sunt cateva restaurante in Bucuresti, pe care le iubesc si care au fost partase la unele dintre cele mai dragi si pretioase momente din viata.

Up Town este unul dintre acestea. Aici mi-am serbat ziua de nastere, aici am celebrat 8 ani de casatorie, aici am mancat cea mai buna prajitura Pavlova si tot aici am savurat cele mai bune salate din oras. Intr-un cuvant, am fost fericita aici! Si pentru ca intotdeauna tinem minte locurile prin prisma emotiilor traite acolo, cand ma gandesc la Up Town, imi fac un refill de buna dispozitie

Este situat intr-o zona foarte frumoasa, pe strada Rabat, intr-o vila din perioada interbelica si pare un restaurant-boutique, asa cum intalnesti doar in Paris.

Foarte luminos, cu un décor minimalist si cu o adevarata art de la table perfecta, de fiecare data: de la vesela, pana la floarea mereu proaspata, de pe masa, Up Town este un restaurant fine-dining, unde poti petrece o seara romantica sau poti lua un dejun lenes, cu familia.

Daca nu ati ajuns inca si poate, ca si mine, sunteti mereu in cautarea unor noi locuri de descoperit, a noi experiente culinare si estetice, va sugerez sa treceti pe lista voastra acest loc rafinat.

uptown 2

uptown 3

 

 

 

uptown 4

uptown 5

img_1392

img_1402

img_1396

Credit foto: SENSIO, arhiva personala

Tatiana Ernuteanu
1 Comment
  • ghetran

    Ce frumos! Arata super! 😉

    May 18, 2015 at 12:08 am Reply

Leave a reply