To top
10 Apr

Your skin-friend- Lierac

Dragele mele, vreau sa va povestesc astazi despre un brand pe care l-am descoperit recent si care cred ca se potriveste unei plaje ample de nevoi ale tenului tanar, cat  si matur.  Laboratoarele LIERAC au fost create de catre un doctor, membru si fondator al Societatii Franceze de Medicina Cosmetica, in anul 1975. Este primul brand dermatocosmetic francez, specializat in corectarea afectiunilor estetice si incetinirea procesului de imbatranire a pielii. Lierac este un brand de referinta,  iar produsele au concentratii optime de ingrediente active , ale caror molecule active ce sunt extrase din plante , cu ajutorul celor mai avansate biotehnologii derivate din dermatologie. Brandul se gaseste in exlusivitate in farmaciile HelpNet

Gama Premium ofera tuturor femeilor performanta de ultima generatie, in corectarea tuturor semnelor vizibile ale imbatranirii pielii.

Fiecare produs din aceasta gama are o textura voluptoasa, un parfum feminin extrem de sofisticat si este prezentat intr-un ambalaj rafinat.

Premium Crema de zi si noapte – corecteaza toate semnele aparute odata cu inaintarea in varsta: riduri adanci, pierderea densitatii, ten neuniform. Hidrateaza intens si reda luminozitate tenului.

Este o crema foarte delicata, bogata, cu note sofisticate de trandafir, iris si frunza de violeta. De asemenea, formula contine acid hialuronic pur 5%, unt de shea, glicerina din plante. Este ideala pentru tenul uscat si foarte uscat.

Premium crema contur ochi, corecteaza toate semnele vizibile de imbatranire a pielii: riduri adanci, pungi, cearcane si pierderea luminozitatii. Lumineaza zona ochilor.

Premium crema contur ochi are o textura fina, catifelata, fara parfum.

Premium Ser corecteaza in profunzime toate semnele vizibile de imbatranire a pielii. Reactiveaza regenerarea celulara si prelungeste intinerirea pielii.

Este un ser lejer cu note sofisticate de trandafir, iris si frunze de violeta.

MAGNIFICENCE_FLEUR_GAMME_-_PAYSAGE

Gama Magnificence lupta impotriva aparitiei ridurilor care incep sa fie vizibile, pierderea fermitatii si luminozitatii. Are rolul de a netezi, reda fermitatea si relansa metabolismul celular.

Magnificence crema pentru zi si seara – indeparteaza ridurile si liniile fine; are rolul de a  reface fermitatea si de a umple ridurile; redefineste structura pielii, facand-o radianta; are rol hranitor si contine micropulberi pentru consolidarea luminozitatii. Este o crema catifelata cu flori de frangipani si note subtile de coaja de lemn pretios. Este o crema ideala pentru tenul normal cu tendinta de uscare.

Magnificence gel pentru zi si seara – indeparteaza ridurile si liniile fine; are rolul de a reface fermitatea si de a umple ridurile; redefineste structura pielii si matifiaza.

Gelul- crema proaspat cu flori de frangipani si note subtile de coaja de lemn pretios  este ideal pentru tenul normal-mixt.

Magnificence ser revitalizant intensiv – ajuta la corectarea ridurilor si liniilor fine; are rolul de a reface fermitatea si de revitalizare intensiva; redefineste structura pielii, reface imediat luminozitatea.

Serul rosu lejer, care fuzioneaza imediat cu pielea; cu flori de frangipani si note subtile de coaja de lemn pretios, este ideal pentru toate tipurile de ten.

Magnificence contur ochi – ajuta la corectarea si reducerea ridurilor si liniilor fine. Diminueaza cearcanele si liniile fine, reda fermitatea in jurul ochilor si  lumineaza conturul ochiului.

Este o crema contur ochi pentru netezire, fara parfum

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply