To top
9 Mar

Ellie White Party

Ellie-White-cadou-2

EllieWhite a organizat joi o mică petrecere alături de prieteni, vedete și bloggeri din România, sărbătorind astfel atât ziua sa de naștere, lansarea blogului ww.elliewhite.ro, cât și lansarea cafelei care îi poartă numele, un sortiment de calitate adus din îndepărtata Ethiopia.

Ellie-White-cafea

Printre invitați s-au aflat și Ileana Badiu, Carmen Negoiță, Geanina Ilieș, Andreea Runceanu și Patricia Cimpoiașu din trupa Amadeus și Florin Grozea. Cu toții au felicitat-o pe solistă pentru blogul său personal, au răsfățat-o cu cadouri cu ocazia zilei sale de naștere și au savurat cafeaua Ellie White de la The Coffee Factory, un sortiment cu totul special adus tocmai din Ethiopia.

Geanina-Ilies-Ellie-WhiteGeanina Ilies si Ellie White

Carmen-Negoita-Ellie-White-Ileana-BadiuCarmen Negoita, Ellie White si Ileana Badiu

ellie-white-adi-silviu-sunrise

Artista a ales să poarte o rochie neagră, realizată de Ana Novic și pictată manual de Vera Holoștencu, în croi de tip A, ce i-a mascat cu lejeritate sarcina, ajunsă deja în șase luni, și le-a oferit invitaților un recital live, în care a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale, în stil unplugged.

Barmanul de la The Coffee Factory, având campionate câștigate la activ în acest domeniu, le-a provocat pe Ellie White, pe Ileana Badiu și pe Carmen Negoiță la o competiție prin care acestea au ornat cu spumă câte o ceașcă de cafea, jucându-se cu culori și forme geometrice. Fiecare ceașcă a avut la bază cafeaua Ellie White, în sortimentul Ethiopian Yirgacheffe.

Evenimentul a reprezentat și lansarea oficială a blogului www.elliewhite.ro, iar, cu această ocazie, printre invitați s-au aflat și câțiva dintre cele mai cunoscute nume din blogosfera autohtonă.

Ellie White cadouEllie White si Sorin Dutoiu

„A fost o seară încărcată cu energie bună. Nu mi-am mai serbat ziua de naștere în acest mod, cu mulți invitați, de trei ani de zile. M-am bucurat să am alături atât de mulți oameni minunați. Am preferat să ne întâlnim la The Coffee Factory pentru că este un loc cald, intim, unde, pe lângă faptul că bei cea mai bună cafea din București, poți urmări și concerte live. Le mulțumesc tuturor pentru că împreună am făcut din seara respectivă una de neuitat”, declară Ellie White.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply