To top
9 Feb

Contemporary Dance Workshop Series

workshop dansCoregraful Attila Bordás, in parteneriat cu Lotus Sport lanseaza in Bucuresti un Workshop Intensiv de Dans Contemporan! Evenimentul face parte din seria de workshopuri sustinute de artist, din Bucuresti pana la Budapesta.

Activitatea de 4 zile( 19-22 februarie) oferă posibilitatea de a experimenta dansul contemporan și se adresează în egală măsură, tuturor doritorilor de dans, având în vedere cele două grupe special create: una pentru începători și alta pentru avansați.

Grupa de începători/curious este deschisă atât persoanelor care nu au avut avut încă niciun contact cu dansul contemporan, cât și celor care percep/practică dansul ca pe un hobby, ca un contrapunct de bună dispoziție trupească și sufletească, a zilelor cotidiene.

Grupa pentru cei avansați se adresează persoanelor care au deja experiența dansului (nu neapărat dans contemporan), la un nivel mai dezvoltat sau celor care vor să practice dansul contemporan la un nivel mai ridicat, în viitor. In acest grup sunt bine-venite persoanele cu diferite aptitudini de mișcare/ dans, cu tendințe de expresivitate corporală mai evoluată.

Se va lucra mai mult în grup, dar și individual, fiecare participant având ocazia să experimenteze mișcarea și expresivitatea propriului corp. Se vor folosi, ca punct de pornire, diferite tehnici de dans contemporan, prin intermediul cărora se va analiza expresivitatea mișcării în dans în mod practic.

Inscrierile se fac pe baza rezervarii anterioare, in limita locurilor disponibile, prin plata a unui avans de 50% din suma completa, pana pe data de 15 februarie!!!

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply