To top
22 Jan

New Place: Ceainaria Jodart

Vineri, 23 ianuarie 2015, ora 18:00, va avea loc deschiderea oficială a Ceainăriei Jodart. Sunteti asteptati cu tombole, premii, surprize interesante și invitați speciali te  pe strada Ernest Juvara, numărul 24, lângă Grădina Botanică

Un concept nou în România, Ceainăria Jodart pregătește iubitorilor de artă adevărate spectacole de ceai și pasiuni și, bineînțeles, o inaugurare pe măsură. Călătoria va începe așadar cu o prezentare a adevăratului ritual al ceaiului și va continua cu un super concert semnat SevenEleveN. Totul presărat cu tombole, premii și surprize, marca Jodart.

ceainaria-jodart-1

Jodart este locul în care abandonezi totul în favoarea ta. Așa că, dacă ai o carieră activă și plină de satisfacții profesionale sau ești pe drumul spre a o înfăptui, Ceainăria Jodart îți amintește că ești mai mult de atât. Adeseori confundăm sau uităm complet de experiențele și satisfacțiile personale. Cele care ne hrănesc sufletele fără a fi vorba de vreo constrângere. Pe acelea care te fac să te simți creativ și liber.

Ceainăria Jodart este locul în care tu ești creativ, liber și redescoperi satisfacțiile personale. Cum se face asta ? E simplu! Se picteaza, scrie, olareste sau se învata actorie. Sau, cum le place celor de la Jodart sa spuna, se savureaza pasiuni, la un ceai, într-o companie plăcută.

ceainaria-jodart-2

foto: facebook-Ceainaria Jodart

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply