To top
17 Dec

Casara-Taste of Home

Am doua reguli de aur pe care le aplic atunci cand ofer un cadou ! Prima consta in alegerea unui cadou care sa transmita o stare de spirit, o emotie si a doua este ca il ofer intotdeauna, cu un sentiment de firesc, niciodata ca pe un premiu.

Gasesc extrem de placut colindatul prin magazine de cadouri cochete, boutique-uri cu produse artizanale sau magazine-concept. Pe vremuri, in studentie, cand bugetul meu era destul de limitat, imi amintesc, cu nostalgie, ca mergeam la magazinul de la Sala Palatului, al cunoscutului caricaturist Mihai Stanescu, unde gaseam intotdeauna obiecte dragute si accesibile sau la Hippie Hippie Shake….:)

Si astazi, caut cele mai inedite adrese de shopping, iar lista cu locuri speciale se imbogateste continuu.

casara 002

Ieri seara, am fost in vizita la magazinul Casara, pe Calea Dorobantilor nr159, un magazin-concept de decoratiuni, de unde nu am plecat fara o mica achizitie, o tava rotunda din ceramica, aurie, cu aspect vintage, pe care, foarte bine asortate, stau astazi niste fructe de sezon.

Daca sunteti in zona, la Casara veti descoperi o selectie incantatoare de branduri prestigioase si obiecte de interior inedite si sa stiti ca magazinul intampina sarbatorile cu un refresh de look, realizat de designerul Andreea Muresan.

Globurile roz , pufoase, din fir de mohair, cele albe, de hartie, in stil origami, clopoteii metalici, cele transparente ca de gheata sau cele cu peisaje de iarna, oversized, or sa va puna intr-un mare embarras de choix.

casara 012

casara 008

casara 010

 

Veti putea alege si cadouri pentru cei dragi sau daca va reamenajati/amenajati locuinta sa stiti ca la Casara aveti o gama diversificata de optiuni: de la delicii gourmet, perne decorative, portelanuri fine pictate, produse romanesti realizate de mestesugari priceputi, carafe, pana la piese de mobilier patinate de vreme, care se vor insera perfect intr-un stil shabby-chic. Iar vestile bune nu se opresc aici! Pentru 2015, echipa si-a propus sa aduca stilul si atmosfera Casara in cat mai multe locuinte, prin reduceri substantiale la toate produsele, pe tot parcursul anului! Iar deviza lor e absolut seducatoare:  Pentru că atmosfera si esenta Casara se ”cumpără” cu pasiune, suflet si dragoste pentru frumos! Isn’t it? 🙂

casara 011

casara 014

casara 033

casara 043

casara 045

casara 030

Si mai trebuie sa va spun ceva: tot la Casara, aveti posibilitatea de a merge cu o poza cu interiorul pe care vi-l doriti sau cu designerul care se ocupa de amenjarea casei, iar echipa talentata de aici va cauta pentru voi obiectele potrivite.

So, let’s do some smart shopping !

casara 1

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply