To top
4 Dec

New: Stalinskaya Silver & Blue!

STALINSKAYA SILVER&BLUE

Vesti bune pentru zilele reci de iarna! Stalinskaya, vodka premiata cu 8 medalii, în acest an, la concursurile internationale de profil, a lansat de curand doua sortimente noi: Silver & Blue.

Dacă STALINSKAYA SILVER, cu o concentratie de alcool de 40%, este considerată arma noptilor albe, fiind o băutură a socializării si a distractiei, STALINSKAYA BLUE apartine cunoscătorilor, celor care au gustat tăria succesului si apreciază o băutură puternică, cu o concentratie de alcool de 45%.

STALINSKAYA SILVER se diferentiază prin gustul fin, catifelat, obtinut prin procedee moderne, fiind o vodcă filtrată cu ioni de argint. Pe de altă parte, caracterul aparte al STALINSKAYA BLUE este dat de alcoolul etilic obtinut din grâu de cea mai bună calitate si de cele trei etape succesive de distilare, care îi conferă puritate si un gust rafinat.

Designul inspirat al sticlelor si etichetelor reprezinta creatia  celebrei case de design din Londra – Claessens International, cunoscuta ca punandu-si semnătura pe designul a numeroase mărci internationale de băuturi alcoolice, de-a lungul timpului.

Lansarea celor doua sortimente a fost marcata de un party urban la LOFT, sub deviza ALTER EGO PARTY powered by STALINSKAYA, intr-o companie selectă, unde adevaratii partygoers (vedete, jurnalisti, bloggeri, socialites)  au avut parte de  o atmosferă specială, creată de show-urile de proiectii video, momente de flair bartending, auditia live a trupei GOLAN si a mix-urilor DJ-ilor nicecream.fm.

Flair barterding

Stalinskaya face parte, alaturi de Wembley Dry Gin, din portofoliul Prodal 94 , unul dintre cei mai importanti producatori de bauturi alcoolice din Romania.

GOLAN

Puteti servi noile sortimente de vodcă sec sau în diverse cocktail-uri ce vor evidentia  puritatea, tăria si gustul desăvârsit  Stalinskaya, Silevr & Blue.

Ah, si sa nu uit, consumati responsabil si cu masura !:)

Pentru inspiratie, reteta cocktailului meu preferat cu vodka, extrem de simplu de realizat:

-35 ml vodka

-15 ml lichior de cafea.

Amestecati cele doua bauturi si adaugati-le intr- un pahar cu cuburi de gheata! Este delicios, trust me! 🙂

Mapping

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply