To top
18 Nov

Andy Warhol@Absolut

Absolut-photo D-Melinte--5598

Luna aceasta a fost una plina de evenimente interesante, creative, insa unul dintre party-urile memorabile a fost, fara doar si poate, lansarea Absolut- Andy Warhol Limited Edition, ce a avut loc saptamana trecuta, la Laboratorul de Cocktailuri.

300 de persoane au trecut pragul Laboratorului pentru a intra in atmosfera Studio 54, acest epicentru al vieții sociale  newyorkeze a anilor ‘70, loc pe care And Warhol il frecventa si unde l-a cunoscut si pe Nicky Siano, supranumit primul DJ superstar din lume șI invitatul special al petrecerii de lansare ABSOLUT.

Locul a fost redecorat pentru a readuce cat mai mult din vibe-ul acelor vremuri : pereti inveliti in staniol, lumini  si lasere colorate, discoboluri, iar warm-up- ul a fost realizat de DJ ul roman Fouchat, acesta fiind inlocuit apoi, de invitatul special al petrecerii, Nicky Siano ce a readus in prim plan muzica disco, pentru cateva ore (11.00 – 2.00), iar cele mai cunoscute melodii ale anilor ’70 au fost fredonate de catre toti invitatii.

Absolut-photo D-Melinte--5264

Noua editie limitata. Editia Andy Warhol, aduce in prin plan opera artistului transpusa in sticla de ABSOLUT. Andy Warhol (1928-1987) este unul dintre cei mai recunoscuti artisti ai erei contemporane, remarcandu-se ca pionier al  curentului artistic “pop-art”. A fost un artist complet, pasionat atat de pictura, ilustratie, fotografie, muzica, cat si cinematografie.

In 1986, Andy Warhol a fost primul artist care s-a indragostit de sticla de ABSOLUT si a vrut sa o transforme in arta. Astfel, s-a nascut celebrul tablou ce infatiseaza sticla in culori vii. Ulterior, acestui prim pas in lumea artei, ABSOLUT a colaborat cu multi alti artisti internationali ce au reusit, de fiecare data, sa aduca o nota personala sticlei (Keith Haring, Damien Hirst, Louise Bourgeois, Annie Liebovitz).

Absolut-photo D-Melinte--5568

Aceasta editie speciala este dedicata artei, frumosului si in mod special lui Andy Warhol, care a fost un mare fan al brandului .In intreaga lume vor fi disponible 4 milioane de sticle din aceasta editie limitata. O parte din banii obtinuti din vanzarea acestor sticle va fi donata catre Fundatia non-profit Andy Warhol, ce are ca scop sustinerea artei contemporane.

Editia limitata este disponibila in Romania si se poate comanda online doar la Emag,  incepand cu 27 octombrie. Integrat, sticla se poate cumpara si din Facebook, printr- un post special de tipul “direct response”, Absolut fiind altfel primul brand de bauturi alcoolice din Romania ce poate fi achizitionat prin reteaua de socializare.

Mesaj responsabil: Pentru cei peste 18 ani. www.consuma-responsabil.ro

Absolut-photo D-Melinte--5401

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply