To top
26 Sep

Seducatorul Reveal…

REvealAcum cateva zile, primeam o invitatie cu un aer misterios si cu o promisiune de #revealmore! Joi seara, la Innova, seductia plutea printre asternuturi ravasite, perdele transparente, muzica rock  si femei frumoase. Un cadru foarte expresiv, de atfel, pentru ce avea sa fie dezvaluit.

Micile „ingrediente” : aromatul lemn de santal si cristalele stravezii, ce alcatuiau set-up-ul unei mese transparente, erau singurele indicii care trimiteau cu gandul spre o lansare parfumata.

Intr-adevar, in scurt timp, ne-a fost prezentat noul parfum Reveal- Calvin Klein, din portofoliul Coty Cosmetics.

Narcisa Camarasoiu (COTY)Narcisa Camarasoiu- Marketin Manager Coty 

Reveal definește o nouă categorie de arome, cea solar-orientală, ce este caracterizată de o dualitate ce intrigă, o neașteptată prospețime și o căldură care  învăluie. Parfumul a fost creat de maeștrii parfumieri  Jean-Marc Chaillan și Bruno Jovanovic, ai casei de parfumuri IFF, împreună cu Ann Gottlieb, consultant în domeniul parfumurilor.

Pe mine, aroma lui m-a intors in copilarie si mi-a amintit de vacantele petrecute cu mama si bunica, la mare, cand aroma sarata a marii se simtea la prima ora a diminetii si de clipele cand mama imi spunea, pupandu-mi parul blond, pe atunci, ca miros a soare !

Simplul fapt ca mi-a evocat aceste momente pretioase, m-a facut sa ii acord califcativul de « parfum  foarte bun ». De atfel, eu numesc un parfum bun, un parfum care este in stare sa trezeasca in mine emotia,  fie a unor clipe traite , fie a unui nou inceput.

“REVEAL Calvin Klein este un parfum clasic Calvin Klein; se adresează femeilor care vor să se simtă sexy, încrezătoare și provocatoare“, spune Steve Mormoris, Chief Marketing Officer Fragrances, Coty. Inc.

Seara a fost completata de un mini-concert rock al trupei The Speakers, niste baieti extrem de talentati, si nu doar pentru ca imi plac mie, ci, mai cu seama, pentru recunoasterea de care se bucura.

The Speakers

O surpriza in plus, pentru mine, a fost si interpretarea piesei Personal Jesus, eu fiind o « depechara » convinsa.

CRS_9715

CK_Reveal_Ad

Despre Coty Inc.

Coty este un lider emergent în industria globală a frumuseții cu venituri nete de 4,6 miliarde $ pentru exercițiul financiar încheiat la 30 iunie 2013. Fondată în Paris în 1904, Coty este o companie  axată pe  frumusețe, cu un portofoliu  bine cunoscut de  parfumuri, produse cosmetice pentru îngrijirea corpului, produse vândute în peste 130 de țări și teritorii. Oferta de produse Coty include branduri globale precum adidas, Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Marc Jacobs, OPI, Playboy, Rimmel și Sally Hansen.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply