To top
9 Sep

One Essential, secretul femeilor frumoase!

154_DP_OneEss2014_VisuelLogo

Am sa va povestesc putin, astazi, despre un produs de exceptie, al unui darling brand-Dior! Intr-o sticla zvelta, de un rosu aprins, o marca deja pentru celebra casa Dior, cu un capac cromat, se afla cel mai minunat elixir pentru piele.

Daca nu ati descoperit inca One Essential-Dior, trebuie sa stiti ca este cu adevarat divin! Poluarea, climatul urban agresiv, razele UV, stresul, oboseala, lipsa somnului sunt probleme cu care ne confruntam zilnic si care au nevoie de un remediu.

De asemenea, daca aveti tenul obosit, cu un aspect tern, cauza a toxinelor in exces din piele, acest ser detoxifiant si energizant este cea mai eficienta solutie.

Noua sa formula brevetată are ca țintă 100% din toxinele identificate în celule, este îmbogățită cu esență de trandafir roșu chinezesc (Hibiscus) din Grădina Dior, aflată în Burkina Faso, iar Echipa de Știință Dior a imbunatatit  performanțele sale și mai mult, prin gestionarea ”plămânului” celulelor: mitocondrul.

Trandafirul chinezesc Sabdariffa sau “Bissap” este o plantă folosită în mod obișnuit în Africa fiind si o băutură detoxifiantă și energizantă. Cercetătorii Dior au realizat studii pe floarea de trandafir chinezesc pentru a descoperi că acest caliciu delicat, care ține corola de petale, ascunde o putere extraordinară de detoxifiere naturală. După scanarea cu DNA, extrasul de trandafir chinezesc a arătat abilitatea sa unică de a stimula activitatea Proteazei Lon din mitocondrul localizat în inima celulelor, responsabila de detoxifierea pielii.

Hibiscus

Acest extract pur și puternic acționează în trei moduri:

  • Stimulează activitatea proteazei Lon din inima mitocondrului, înlesnind astfel o detoxifiere intensă.
  • Acțiunile sale amplifică respirația celulară și stimulează circularea energiei în piele prin protejarea integrității ”plămânului” celular.
  • Garantează eliminarea toxinelor 24 de ore pe zi.

Noua Generație One Essential oferă o putere tri-dimensională:

Putere detoxifiantă și energizantă: OneEssential elimină toxinele în mod continuu, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an  și eliberează circularea energiei în piele.

Putere regenerativă: optimizează funcția originală a celulelor.

Putere de intensificare: multiplică de până la patru ori eficiența produselor de îngrijire a pielii (Retinol, Vitamina C, Longoza, Acid Hialuronic, Bifidus)

Această tehnologie avansată reprezintă o formulă expert și total inovatoare bazată pe descoperirea câștigătorului Premiului Nobel, 20 de ani de cercetări și 10 brevete.

Care sunt efectele One Essential?

–   Detoxifiere si energizare 100% a pielii pentru o stralucire mai pura si mai  vibranta

–  Trăsăturile feței sunt netezite imediat, pielea radiaza.

–   Complet revigorată, aceasta își recapătă frumusețea și energia de la început.

–  Zi după zi, pielea este intens regenerată

–  Dovezi triple de eficiență, o strălucire spectaculoasă și o prospețime dorită de femei, înregistrate de către dermatologici și măsurate imagistic.

Este un cadou minunat pe care vi-l puteti face singure din dragoste si respect pentru voi si pielea voastra. Veti fi seduse de puterea One Essential, va asigur!

Sa aveti o toamna frumoasa!

,

 

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply