To top
24 Jun

Hugo Bols- smart casual S/14

In ultimele zile, simt tot mai pregnant nevoia de relaxare, semn ca ceasul meu biologic  este foarte bine reglat si stie ca se apropie vacanta. Vacanta, pentru mine, nu insemna neaparat calatorii exotice si aventuri estivale, ci mai cu seama ziua:  sesiuni de plaja, masaj, carti si reviste interesante si  seri racoroase, acasa, pe terasa, cu cocktailuri fine si usoare, libertate culinara si prajituri sofisticate. Pentru mine, asta insemna linisitea si frumusetea verilor toride. Intodeauna am considerat ca fericirea mea incape in bratele mele!

Dar nu vreau sa ma indepartez de la ceea ce intentionam sa va povestesc. Ieri de dimineata, inca imi beam cafeaua, cand am fost sunata de un curier politicos care m-a anuntat ca are un colet pentru mine. In cateva minute, eram in brate cu un cos foarte inspirat, cu aer estival, ce continea un mix de ingrediente pentru o vara mai boema si faceam cunostinta cu Hugo Bols. Coletul era trimis de echipa cea creativa de la Shake Avertising ( Daniela, Roxana & Co). Pe cartolina, ce insotea coletul, scris de mana, asa cum imi place mie, era reteta cocktailului Hugo– smart casual S/14 – care cu siguranta va fi the trend to follow, exact cum au preconizat creativii campaniei si pe care o impart cu voi.

poza-30

Eu, nerabdatoare din fire, am preparat-o aseara: o masura de Bols Elderflower, 2 parti Martini- Prosecco, apoi garnisiti cu menta proaspata, lime si multa gheata. Fresh & delicious!

 

Va asigur ca Hugo reprezintă o combinaţie de ingrediente revigorante, alegerea perfectă pentru o seară plăcută, în compania prietenilor sau intr-un tete a tete.

h bDaca nu stiiti, Bols este cel mai vechi brand de băuturi spirtoase distilate din lume, ce datează încă din 1575, când familia Bols a deschis o mică distilerie în Amsterdam. De atunci, s-a perfecţionat în selecţia celor mai potrivite ingrediente, iar expertiza şi curiozitatea specialiştilor săi au dus la crearea a sute de produse delicioase. Reţetele originale sunt transmise de la un master distiller la altul şi sunt adaptate pentru a se potrivi gusturilor contemporane.

Astfel, mai mult de patru secole de măiestrie, pasiune şi experienţă sunt înglobate în produsele Bols, de la cel mai bine vândut gin olandez din lume şi gama celor 38 de lichioruri de calitate, disponibile în mai mult de o sută de țări, până la aromele inovatoare Bols Foam şi Bols Natural Yoghurt sau clasicele Bols Genever şi Bols Blue.

Daca aveti nevoie de retete de cocktailuri savuroase si racoritoare, tot Lucas Bols este o varianta, fiindca deţine cea mai cuprinzătoare bază de date de cocktailuri din lume, disponibilă online (http://www.bolscocktails.com/), de unde puteţi alege între 18 mii de reţete.

Lucas Bols este co-fondator al The International Bartender Association şi fondator al The Bols Bartending Academy (www.bdg.ro).

Hugo Bols face parte din portofoliul celor mai bune bauturi, detinut de BDG Import.

Acestea fiind spuse, va doresc o vara cu stil, in care sa introduceti aceasta « refreshing creation », consumata responsibly si multa lectura, pe lista voastra de vacanta.

Cateva dintre femeile la care ma gandesc cand am un cocktail in mana ! 🙂

sienna miler factory girl

Sienna Miller- Factory Girl

audrey hepburn drinking

Audrey Hepburn- Breakfast at Tiffany’s

b davis

Bette Davis- All about Eve

sophia loren

Sophia Loren

greta-garbo

Greta Garbo

VirnaLisiToast

Virna Lisi

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply