To top
17 Jun

O vacanta fara griji

1

Astazi, vreau sa va prezint un nou tip de servicii, lansat pe piata, menit sa va tina grijile la distanta, atunci cand plecati in vacanta.

Cardurile de vacanță  9695 reprezinta  modalitatea prin care  te asiguri că orice s-ar întâmpla rău cu mașina ta în vacanță, acest lucru nu te va afecta.Cardurile de vacanta pot fi adaptate in functie de nevoile tale. Ce trebuie sa faci? Dupa ce suni la *9695 si esti preluat de un operator, serviciile auto dorite, pe care le vei achizitiona, se vor activa in 24 de ore si vor fi valabile 15 zile din momentul activarii.

Serviciile de care poti beneficia cu cardul de vacanta:

 • Start- repunerea în funcțiune a acumulatorului uzat;
 • Depanare- încercarea de repunere în stare de funcționare a vehiculului dacă prezintă probleme tehnice pe drumurile publice;
 • Tractare până la cel mai apropiat service auto- pentru evenimente produse pe drumurile publice se asigură transportul autovehiculului dacă acesta este imobilizat ca urmare a unui eveniment acoperit;
 • Tractarea la domiciliu/service agreat;
 • Pană de cauciuc- serviciul de înlocuire a pneului în caz de pană. În cazul în care autovehiculul nu are pneu de rezervă sau pana nu poate fi remediată pe loc, autovehiculul va fi tractat până în cel mai apropiat atelier la care se poate remedia pe cheltuiala abonatului respectiva problemă;
 • Pană de carburant- în cazul în care autovehiculul este imobilizat datorită lipsei de combustibil, acesta va fi tractat până la cel mai apropiat furnizor de combustibil.
 • Deblocare- în situația în care cheia de pornire rămâne blocată în incinta autovehiculului sau în situația blocării sistemului de închidere a autovehiculului, 9695 va organiza intervenția la fața locului a unei echipe specializate pentru deblocarea autovehiculului. Serviciul se consideră “tractare” dacă deblocarea autovehiculului nu este posibilă pe loc.
 • Parcare- în cazul în care timpul de reparație al vehiculului depășește 8 ore, sau vehiculul trebuie să fie depozitat în așteptarea tractării, 9695 va acoperi taxele de parcare, pentru o perioadă de maxim 3 zile.

Riscuri acoperite:  Defecțiuni tehnice + Eveniment rutier + Furtul autovehiculului+ Lipsa combustibilului + Lipsa sau blocarea cheii + Pană de cauciuc

Beneficii:  Oferta unică fără limită de intervenții;+Fără limită de kilometri;+Acoperire România și Europa;+Asistență rutieră pentru orice problemă în trafic;+Non stop și fără limită de intervenții în România și Europa+Intervenție în maxim 1 oră în orașe și 2 ore în afara orașelor.

Cardurile de vacanta pot fi utilizate numai pentru autovehiculele înmatriculate în România, cu masa maximă autorizată de până la 3.5 t și cu o vechime de maxim 10 ani.

Servicii suplimentare pe care cardurile 9695 ti le ofera  sunt disponibile la alegere daca reparatia dureaza mai mult de 8 ore si se face la o distanta de peste 50 km de domiciliul detinatorului de card.

 • Transport cu trenul sau avionul pentru distante mai mari de 1000 km in limita a 2000 RON;
 • Cazare in limita a 300 RON/noapte/persoana pentru maxim 3 nopti;
 • Servicii taxi in valoare de maxim 200 RON;
 • Inlocuirea vehiculului in limita a 450 RON/zi pentru maxim 3 zile;

Mai  mult decat atat, daca iti activezi cardul de vacanta 9695 pana la 31 August 2014 poti intra in tragerea la sorti pentru o vacanta de 4 persoane in valoare de 1500 Euro+ 100 litri de carburant + Un Card Premium 9695. Pentru mai multe detalii despre concurs si regulament vizitați www.9695.ro.

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply