To top
25 May

Designer’s Drive-In #6RWD Edition

Sambata a avut loc unul dintre targurile la care merg in mod constant si unde gasesc hainele cele mai cool si creatorii cei mai reprezentativi pentru moda romaneasca, Designer’s Drive-In, editia cu numarul 6.

Unii dintre cei mai talentati designeri romani au fost prezenti cu inedite colectii- capsula, special create pentru acest eveniment de traditie, organizat, de aceasta data, pe terasa insorita si primitoare ,Chez Elvire, a Institutului Francez.

Am ajuns aproape de ora pranzului, lumea se delecta cu capsuni si atmosfera avea un pregnant aer estival. Am admirat tee-urile create de Irina Marinescu, dar care, din pacate pentru mine si din fericire pentru ea, erau deja rezervate, fiind doar un singur model disponibil, rochiile-tricou lejere by Le Petit Indigent, ochelarii cu rame de bambus marca Patzaikin, pantalonii scurti de matase Pas du Tout si rochiile pe care le ador ale Adelinei Ivan.

Va las in compania pozelor, graitoare marturii, spun eu, si, daca nu ati ajuns pana acum la acest targ, interesati-va cand va avea loc urmatoarea editie si mergeti cu convingerea ca veti pleca acasa cu cele mai cool piese ale sezonului si cu un vibe bun.

photo 053Lanaphoto 033Tricourile @ Le petit Indigent ! Eu mi-am achizitionat unul pe care il port cu mare placere de la acelasi targ, editia trecuta de la Gaia.photo 023Una dintre rochiile care mi-au placut foarte mult by Adelina Ivanphoto 030Alaturi de unul dintre designerii mei preferati Adelina Ivanphoto 060@Pas Du Toutphoto 058Pam-Pam Bagsphoto 055IM/SPLASH T’s by Irina Marinescuphoto 057Cele mai frumoase bijuterii @Irina Marinescuphoto 051Ochelari cu rama din bambus Patzaikinphoto 049Cateva dintre accesoriile brandului 109 care mi-au placutphoto 046photo 037Impreuna cu talentatul Razvan Firea & Le petit Indigentphoto 040

Tatiana Ernuteanu
1 Comment

Leave a reply