To top
12 May

Invitatie la Bal

Afis Bal.jpgDaca va place  sa purtati tinute retro,  sa calatoriti in trecut si daca sunteti fascinati de perioada interbelica si de Bucurestiul de altadata, Fundatia Calea Victoriei va invita la Balul Bucurestiului Interbelic, 22 mai, de la orele 20:00, in fastuosul Palat al Cercului Militar National.

Pregateste-te sa intri in atmosfera petrecerilor din anii treizeci, in ritmuri de jazz, tango, charleston si foxtrot. Ai ocazia sa te imbraci ca la petrecerile Marelui Gatsby – cu rochie cu talie joasa, perle lungi si accesorii de par, sofisticate, cu margele, paiete sau pene, cu manusi elegante, de seara. Vei putea sa dansezi frenetic, pe melodii celebre in perioada interbelica, cu domni eleganti, cu papion si in costum de seara.   Atmosfera petrecerii va fi animata de sketch-urile gazdelor noastre, actorii de comedie Smaranda Caragea si Nae Alexandru care vor da viata unor personaje din epoca. Programul Balului include demonstratii de dansuri de epoca, muzica din anii ‘20-‘30, masa festiva, multa socializare si amuzament. La aceasta petrecere eleganta poti castiga un premiu, daca te remarci printre cei mai dezinvolti dansatori sau ai unul dintre cele mai bune costume de epoca.

Balul, derulat sub Inaltul Patronaj al Principesei Margareta, este un eveniment marca Fundatia Calea Victoriei, organizat in colaborare cu Cercul Militar National. Aflat la cea de-a V-a editie, balul este una dintre manifestarile culturale care sarbatoresc capitala si promoveaza istoria si cultura orasului, in cadrul festivalului Luna Bucurestilor (9 mai-9 iunie).

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Ernst & Young, 24/7 Dental si TimisoreanaTaxa de participare la Bal este 150 ron.

Inscrierile se pot face la bal@victoriei.ro. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.balulinterbelic.ro

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply