To top
23 Apr

Magnifique Skin, Magnifique You!

tatiana eruteanu magnifiqueImi plac mult brandurile care se PR-esc creativ si destept, care stiu sa se insereze perfect in mijlocul povestii spuse! La fel de mult imi plac evenimentele in care oaspetii sunt primiti de oameni zambitori, relaxati, in care fiecare invitat pare sa fi fost asteptat cu interes si al caror mise en place nu este cel testat si para-testat in peisajul nostru atat de “estic”.

“Vis la vie en rose, Vis une vie Magnifique!” a fost un astfel de eveniment, asezonat cu un décor a la francaise pentru fotografii, chansonette, femei frumoase si cochete si cu un tort magnifique! Evenimentul a celebrat lansarea unei noi game de produse dermato-cosmetice, Magnifique Skin, din portofoliul  A&D Pharma.

Creată după ani lungi de cercetare în laboratoarele ACM și Lysaskin din Franța, de către specialiști dermatologi și cosmetologi cu experiență, noua colecție Magnifique Skin tratează cu succes cele mai întâlnite probleme dermatologice, de la piele uscată, atopie, psoriazis, hiperpigmentare și  hipopigmentare, piele iritată, acnee, seboree, până la păr și unghii sau protecție solară. Una dintre noutatile gamei o constituie un ingredient activ,Urodium, un element cheie in hidratarea profunda si de lunga durata, ce se regaseste in aproape toate  produsele Magnifique Skin.

Ce mi-a retinut atentia au fost lotiunile de tip ulei in apa pentru pielea uscata, sampoanele energizante pentru par Novophane si crema pentru unghii, crema de fata Xerolys si lotiunile de protectie solara ACM Senitelial.

Sunt sigura ca sunt multe alte produse interesante, in functie de nevoile si problemele voastre, pe care va invit sa le descoperiti in noua gama Magnifique Skin.

magnifique skin 3

magnifique skin 2

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply