To top
16 Apr

Despre oameni si fapte frumoase!

Nu cred ca stiu intotdeauna sa-mi arat dragostea, respectul si aprecierea fata de cei din jur, alegand cele mai bune cai sau maniere….Asta, pentru ca am un soi de stangacie in a o face! Nu din orgoliu, nu din infatuare, ci pur si simplu, dintr-o timidate tampa sau din dorinta de a nu invada viata nimanui, nici macar cu complimente sau vorbe placute. De data asta insa, simt sa o fac in modul cel mai natural, pentru ca si ceea ce mi s-a oferit a fost la fel de natural si spontan.

Pe Ioana Nicolescu o cunosteam de pe Fb, ii urmaream activitatea si o apreciam asa, in mod tacit, fara a interactiona, din aceeasi stangacie. In urma cu o luna si jumatate, eram cu una dintre prietenele mele dragi, o apreciata galerista, Marta, la vernisajul operelor lui Tuculescu , unde am facut cunostinta cu Ioana, o prezenta de o distinctie aparte, careia nu m-am putut abtine sa nu-i spun ca are aerul si trasaturile unei actrite de film hollywoodian. Ioana era acel tip de femeie foarte rafinata, interesanta, cu un aer aristocratic pregnant si care graseiaza incantator ! De atunci, nu ne-am mai intalnit sau auzit.

Duminica, am primit un mesaj de la Ioana, care imi spunea ca a citit postarea de pe blog cu wish-list-ul fantezist pe care mi l-as fi dorit de ziua mea si ar vrea sa ma vada, fiindca are o mica surpriza pentru mine, cu mentiunea ca nu e de mancare 🙂 ) Probabil stia ea ca sunt gurmanda!

Ieri, am luat micul dejun cu Ioana, doua ore, in care am povestit despre societatea romaneasca actuala, despre moda, desen, arta, cursurile pe care le va tine la Fundatia Calea Victoriei,  Paris, pisici iubitoare si bijuterii de familie. Un univers de discutie perfect, inspirat si motivant, pentru un inceput de saptamana!

“ Am citit postarea ta. Mi s-a parut ca ai ceva de spus….ca are continut…substanta si am vazut care era una dintre dorinte…atunci mi-am zis …de ce sa nu-i indeplinesc fetei, dorinta, daca pot si asta vrea!” au fost cuvintele Ioanei, cand mi-a inmanat un catalog, prins cu snur auriu ce continea 2 desene, absolut superbe, tip portret-schita, exact cum imi dorisem.

A fost asa un moment intens, profund emotionant si cu efectul de a-mi pierde cuvintele! Am ales sa scriu despre acest gest, despre Ioana si despre surpriza aceasta, fiindca este confirmarea pe care o asteptam de ceva vreme, menita sa-mi dovedeasca existenta oamenilor cu suflet mare, generos si plin de iubire!

Ne-am despartit cu promisiunea de a ne vedea data viitoare pentru a degusta o reteta de ciocolata cu smochine, o reteta de familie, pe care o pregatesc special, oamenilor dragi.

Multumesc, Ioana, pentru ca ne-am cunoscut si pentru ca mi-ai oferit unul dintre cele mai frumoase cadouri ever!

crochiu me

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply

Follow me
Loading