To top
11 Apr

Lifestyle Guide cu Maria Radu

maria raduDragii mei, va invit astazi, la un city tour cu stil, alaturi de ghidul Maria Radu, una dintre cele mai bune voci de la noi, un spirit boem si o personalitate incantatoare. Pe Maria am cunoscut-o in urma cu trei ani, cand am inceput colaborarea pe PR. Tot acest timp ne- a apropiat foarte mult, legand astfel si in plan personal, o sincera si frumoasa prietenie, iar, cu riscul de a fi suspectata, usor, de subiectivism, va asigur ca Maria este un om de o sensibilitate aparte, extrem de principial si cu un suflet de aur. Dincolo de aceste aspecte, Maria este o artista complexa, cu un stil unic atat in muzica, cat si ca exprimare vizuala, cu o puternica forta scenica si mult dinamism.

Food profile: vegetarian

World Cuisine: mediteranean

A place to be: Florenta, acest leagan al Renasterii pentru ca este un oras feeric, romantic, ce abunda in obiective turistice superbe: Palatul Pitti, Galleria Uffizi, Ponte Vechio, pentru arhitectura uluitoare,  bucataria gurmanda de neegalat si pentru tot acel farmec al spiritului Italian.

Essential outfit for weekend: salopeta din matase si pantofii sport de la New Balance

Favourite place for breakfast: Boutique du pain

Favourite gift shop: Carturesti

Must –have snack on the road: orice de la Be Nat !

Oddity of style: bodyurile purtate cu pulover XXL din casmir si jeans boyfriend plus stiletto

Lifestyle rule: Totul sta in relaxare si rasfat- SPA plus mancare vegetariana.

What’s chic now : pantofii cu toc sculptat de la Celine

Bucharest favourite area: Calea Victoriei

Your secret passion: ciocolata cu piper.

Va invit sa ascultati si cel mai recent single ar Mariei feat T.C.C insoţit de un videoclip de imagine cu o puternică forţă vizuală, de sugestie şi care ne vorbeşte despre o poveste de dragoste regăsită, o speranţă şi un demers firesc- un “du-te vino” între îndrăgostiţi.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YNnf9TK_2PM&w=640&h=390]

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply

Follow me
Loading