To top
27 Mar

Beauty News: MAQPRO in Romania!

Cei care ma cunosc stiu ca sunt foarte “predictibila” in ceea ce priveste parul si machiajul. 🙂 Sunt  fidela aceleiasi coafuri, de mai bine de 12 ani si a make-up-ului foarte discret si cat mai natural…

Marti seara, la invitatia dragei mele prietene Adina -un beauty editor desavarsit in care am mare incredere, am  ajuns la Oksana Coffee Beauty Shop, in Centrul Vechi, un spatiu absolut cuceritor, unde am experimentat pentru prima data, impletiturile marca Oksana si am facut cunostinta cu MAQPRO, un reper in machiajul profesional de inalta tinuta, cu o traditie de peste 30 de ani, in domeniul frumusetii.

tatiana ernuteanu MAQPRO

tatiana ernuteanu MAQPRO 2

 

Am sa va spun cateva info despre acest brand pentru ca eu cred ca merita sa aflati si  sa-l aveti in vedere! Am sa va povestesc apoi si care au fost preferintele mele!

MAQPRO este un brand initiat de unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti la nivel mondial, Michel Deruelle, un brand  ce ofera produse cu un grad ridicat de adaptabilitate, cat si posibilitatea ca profesionistii in make-up sa-si poata crea in functie de nevoile lor, produse noi, texturi noi si game cromatice impresionante.

Acesta este si motivul pentru care MAQPRO nu lanseaza colectii speciale cu periodicitatea sezoniera impusa de brandurile cosmetice, ci mai degraba, dezvolta in permanenta noi produse cu texturi si consistente diferite, cu o varietate de pigmenti nemaintalnita si infinite posibilitati de a fi redate in diverse variante cromatice.

Revenind la favoritele mele produse MAQPRO, pe primul loc se afla fondurile de ten care contin ceruri naturale si sunt concepute in laboratoarele din Franta, iar rezistenta este de pana la 15 ore! Am aflat ca exista peste 250 de nuante standard care pot fi personalizate, la randul lor. Puteti alege pe cele crema, compacte sau fluide. Pe mine m-a incantat foarte mult cel fluid din gama HD, foarte potrivit si pentru televiziune si cinematografie!Maqpro foundationsLiquid FaundationsMaqpro Fard Creme Foundation, 152 leiFard Creme Faundations

Pe locul doi se afla, fara doar si poate, concealer-ul, care in kit-ul meu de beauty are si el un loc special. Am descoperit si gama de pudre compacte sau libere, in peste 200 de nuante, care fixeaza machiajul fara a altera nuanta fondului de ten, cu o textura foarte fina si placuta.

Maqpro, concealer creme, 81leiConcelear CremeMaqpro, loose powder, 179leiLoose Powder

Am mai incercat rujurile, cele mate au fost optiunea mea si pot spune ca au o consistenta cremoasa si foarte lejera…cel nude fiind preferatul meu.

Oksana - 25.03.2014 (100)

Si ar mai fi un produs minune: Make-up Mixer – o baza de machiaj universala care concentreaza intr-o formula unica patru actiuni distincte: baza ideala pentru pregatirea si perfectarea tenului, diluant care poate fi utilizat pentru a modifica gradul de acoperire a fondurilor de ten sau intensitatea fardurilor de pleoape, agent de legatura menit sa creeze un melanj cu o consistenta perfect omogena in cazul in care se doreste obtinerea unei culori noi, prin alaturarea a doua sau a mai multe nuante existente in paleta si demachiant, perfect tolerat de toate tipurile de ten, care elimina machiajul si impuritatile, conferind in acelasi timp pielii, un plus de hidratare.

Maqpro, makeup mixer (baza machiaj si lotiune hidratanta), 100lei

In fine, as mai scrie inca pe atat, daca ar fi sa povestesc despre paleta extrem de diversificata a brandului: sunt fardurile de pleoape si de obraz ce pot fi personalizate, plus cele pentru “ face & body painting” cu efecte irizante,  glossurile intens pigmentate, creioanele pentru ochi si buze! Cel mai bine insa ar fi sa vedeti voi despre ce e vorba si sa identificati ce vi se potriveste! Aveti doua optiuni in acest sens: showroom-ul din Paris, un spatiu conceptual care include zona de prezentare, cu  peste 4000 de referinte si studio-ul de make up sau site-ul ce se va lansa in curand si la noi, prin intermediul Kossa Beauty, www.maqpro.ro.

Maqpro, matte eyeshadow, 56leiMatte Eyeshadow

 

Maqpro, lipglosses, 93 leiLipgloss

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply