To top
27 Mar

5 Pairs of shoes for me, please….!

Am cateva fixatii fashioniste si ori de cate ori sunt intrebata de ai mei ce as vrea sa primesc cadou, raspund fara ezitari: camasi albe de poplin oversized, pantaloni de piele (dar despre colectia mea de camasi cam toate la fel si de pantalonii de piele si ei aproape la fel, am sa va povestesc altadata 🙂 ), fine jewellery, ceasuri si pantofi. Bine, ar mai fi si posetele, care trebuie sa fie mari si cu o linie simpla si parfumurile, dar acestea din urma intra la alta categorie.

Accesoriile insa mi s-au parut intotdeauna ca reprezinta acele mici touch-uri ale stilului propriu care fac diferenta, care descriu foarte bine personalitatea celei/celui ce le poarta si care dau a little bit of oomph si celei mai banale tinute. Iar, daca am niste banuti mai multi de “investit”, fara dubiu, acestia, intotdeauna, se “volatilizeaza” pe accesorii.

Asta seara am facut un research pe cateva site-uri pentu a gasi pantofii doriti si i-am multumit in gand lui Roger Vivier cand a inventat, prin 1500, pantofii cu toc stiletto.

Mai jos va puteti delecta cu selectia mea ! 🙂aquazzura bejAquazzuragianvito rossi 3Gianvito Rossi

saint laurent shoesSaint Laurentsandale sepalaSepala by Mihaela Glavansandale mihaela glavanSepala by Mihaela Glavan

Surse foto: Sepala.ro, mytheresa.com

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply