To top
25 Feb

Un matin a la Belle Vie!

Se incadreaza perfect in categoria  “ a place to be” pentru orice bonvivant, pentru toti cei carora le place sa-si inceapa diminetile cu un mic dejun a la francaise, cu delicioase croissante cu unt si cafea aromata, pentru toti cei care prefera cozeriile de dupa-amiaza, in compania unui ceai savuros, cat si pentru cei nostalgici, solitari, pentru care o carte buna, asortata cu  o tarta cu mere aburinda, reprezinta modalitatea cea mai placuta de a -si petrece timpul.

Daca va place Francoise Hardy, Lou Doillon, Charlotte Gainsbourg, atunci, cu siguranta, veti adora  cafeneaua-boutique La Belle Vie, situata pe una dintre stradutele inguste cu castani, din centrul capitalei.

Frumoasa vila emana un aer atemporal, iar odata intrat, descoperi  o imbinare armonioasa intre universul livresc si placerea de a-ti oferi momente de relaxare.  Te poti  pierde usor  printre cartile inspirate, vinurile alese, soiurile de cafea, foarte apreciate si bijuteriile vintage.

Este un loc  potrivit pentru a merge in dupa-amiezile de duminica, impreuna cu familia si a va lasa rasfatati de notele grave ale chansonettelor, de platourile imbietoare si ceaiurile exclusiviste, de traditie, precum cele de la Kusmi Tea.

In aceasta atmosfera relaxata, puteti  sa alegeti si  sa achizitionati mici  cadouri- delicatese pentru cei dragi, dintre care va recomand: specialitatile de ciocolata Maxim’s de Paris( un clasic artizan de produse gourmet) cu fructe confiate, caramel si vanilie Bourbon , selectia de vinuri : Bourgogne, Cotes du Rhone sau ceaiurile Kusmi Tea, cu o traditie de peste 140 de ani. Nu uitati sa aruncati o privire si asupra bijuteriilor  Pezzi di Sogni, accesoriilor pentru ceai si cafea, decoratiunilor Powell Craft sau minunatelor carti ilustrate, pentru cei mici.

La Belle Vie este o locatie perfecta si pentru ateliere, workshop-uri, seminarii sau lansari de carte.

Merg  des in acest loc, de care ma leaga amintiri foarte frumoase: aici am cunoscut o prietena draga, aici  merg cu mama sa cumpere carti si tot aici am filmat pentru una dintre cele mai dragi emisiuni mie,  “ 100 % Fashion” –Money Channel, iarna aceasta.

Pentru cateva ore, va veti simti in inima Parisului, iar, daca veti avea ocazia sa o intalniti si pe zambitoarea gazda, Monica, veti reveni cu siguranta, foarte des!

P.S: Pont pentru un “classic charm”: o palarie cu voaleta, o pereche de manusi trei sferturi si o brosa opulenta.

Tatiana Ernuteanu-Money Chanel modifiedImpreuna cu Flori Stoian (100% Fashion – Money Channel) si  Laura Lazar (designer)

 

Picture 018 modified modified

Picture 014 modified

Picture 013 modified

Picture 015 modified

Picture 012 modified

Picture 020 modified

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply