To top
23 Feb

Just a Tasty Snack!

Sunt o persoana tipicara si cu o multime de tabieturi, mai mult sau mai putin sanatoase si deloc aliniate tendintelor actuale. Cumpar produse de la piata de la acelasi vanzator, merg pe aceeasi ruta intotdeauna, nu suport sa trec prea mult de zona de confort …in fine, sunt multe…. iar seara nu pot sa nu mananc ceva gustos care sa reprezinte recompensa, moneda de schimb cu care imi rasplatesc micile  neplaceri traite in cursul zilei.

Aseara, cautand prin caietele de retete, culese de cel putin 3 generatii, am gasit o reteta de nuci glasate, foarte usoara,  rapida si care necesita doar cateva ingrediente basic, pe care oricand le ai in casa.

Am luat un bol plin de miez de nuca…Am pregatit un amestec, separate, din 2 albusuri batute spuma, pe care l-am condimentat cu piper chayenne, putin zahar si un praf de paprika, prin care am tavalit apoi nucile. Le-am pus pe hartie pergament, intr-o tava si le-am introdus la cuptor pentru 15-20 minute.

Au iesit niste nuci “obeze”, aramii, crunchy si cu un gust bogat, dulce- picant! Au mers perfect cu berea cu ghimbir de la British Galerry, preferata mea.

You should try it!!:)

 

Tatiana Ernuteanu
No Comments

Leave a reply